Mededelingen van het Bestuur

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Voor diegenen die het sportnieuws van de laatste tijd niet ontgaan zijn, moet de gemeente Soest flink bezuinigen. Voor zover nu bekend zal voor vijf ton minder aan sport besteed worden. De passpartoutregeling zal waarschijnlijk verdwijnen en de kosten voor de verenigingen zullen hoger gaan uitvallen. Het is nog onduidelijk wat de gevolgen voor SHOT gaan betekenen. We wachten met spanning af.

De Beursvloer werd dit jaar op 16 mei bij het verbouwde Stayokay gehouden. Jan van Asch en Martin zijn hier namens SHOT naar toe geweest. Door SHOT zijn drie matches met ondernemers van Soest gemaakt. Het bedrijf Electrofort gaat binnenkort advies bij en realisatie van elektronische werkzaamheden rond de verbouwing van de kantine aanbieden. Daarnaast biedt bedrijf Voortjes schildersmateriaal aan bij het opknappen en zijn er afspraken gemaakt met aannemer BMU groep Uyland voor bouwkundig advies van de kantine. Als tegenprestatie heeft SHOT de personeelsleden van de ondernemers aangeboden om eens te komen tafeltennissen voor een onderling bedrijventoernooi.

De NTTB heeft onlangs verenigingen benaderd met de vraag of zij de mogelijkheid willen onderzoeken of er een interland wedstrijd bij hen georganiseerd kan worden. Het bestuur staat hier in principe positief tegenover en heeft hiertoe contact gelegd met de co├Ârdinator wedstrijdzaken van de NTTB. SHOT heeft goede faciliteiten en er zijn veel vrijwilligers die dit initiatief willen ondersteunen. Deze extra activiteiten zullen veel aandacht in de regio trekken.

Het bestuur heeft zich onlangs beraden over een beleid voor de vervanging van de clubshirts en hierover een notitie opgesteld. Dit nieuwe beleid zal op de komende ALV gepresenteerd worden. Gelet op het feit dat van de huidige voorraad shirts niet alle maten meer verkrijgbaar zijn en er bovendien deze zomer een nieuwe collectie van shirts zal uitkomen, heeft het bestuur besloten om de huidige shirts voor alle competitiespelers met ingang van het nieuwe seizoen te gaan vervangen. Hoofdsponsor Menereis heeft hiertoe een aantrekkelijk aanbod gedaan. Binnenkort worden alle competitiespelers geïnformeerd en worden enkele passessies georganiseerd. Daarnaast zal Menereis nog vrijblijvend enkele aantrekkelijk aanbiedingen doen, te weten: een trainingspak en sporttas. Vanaf het nieuwe seizoen dus een nieuwe kledinglijn voor alle competitiespelers.

De doordeweekse trainingen voor senioren en jeugd zijn inmiddels al gestopt. De laatste zaterdaginloop voor de jeugd is op 30 juni. Vanaf dinsdagavond 14 augustus voor de senioren en zaterdag 25 augustus voor de jeugd beginnen de trainingen weer. De vrijdagavonden blijven we gedurende de zomervakantie open (van 18.30 tot 20.00 uur voor de jeugd en vanaf 20.00 uur voor de senioren).