Ondanks Oranje-resultaat toch gezellige EK-middag bij SHOT!

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Afgelopen zaterdag zijn we met een groepje jeugdleden gaan bowlen bij bowlingcentrum Overhees.  Om half 4 kwamen we bij elkaar in de SHOT kantine. De jeugdleden konden zo nog even de oranje toeters, fluiten en dergelijke in de kantine leggen om vervolgens met de groep richting het bowlingcentrum te lopen.

Er waren in totaal 6 banen gereserveerd. De jeugdleden waren in 5 groepen verdeeld over 5 banen. Op de 6de baan konden de begeleiders een balletje rollen. De groepen waren goed verdeeld op leeftijd en op vriendschappen. Iedereen heeft het leuk gehad met bowlen en we hebben ons met z’n allen goed gedragen. Het bowlen was van 16:00uur tot 17:00uur.

Eenmaal terug bij SHOT hebben we met z’n alle snacks uit de frituurpan gegeten en vanaf 18:00uur werd er geprobeerd om het Nederlands elftal naar een overwinning te juichen. Helaas is dit niet gelukt maar dit ging niet ten kosten van de sfeer in de kantine. Het was een geslaagde dag met helaas niet het resultaat van de voetballers waar we op gehoopt hadden.

Na afloop van de wedstrijd werd er in de zaal nog een fanatiek potje voetbal gespeeld om te laten zien hoe het wel moet.  We hebben dus met de opbrengst van de grote clubactie weer wat leuks kunnen doen. Laten we hopen dat dit de volgende keer weer kan! Natuurlijk was dit niet gelukt zonder al die toppers van lotenverkopers. Tot slot gaat nog even de dank uit naar alle vrijwilligers die weer fantastisch hebben meegeholpen deze dag en het weer tot een goed einde hebben gebracht.  Tot de volgende activiteit !

Namens de activiteitencommissie,

Danny Hilhorst