Verbouwing kantine

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Maandagavond is een groepje technische leden bij elkaar gekomen om concrete plannen te maken voor de verbouwing. Dit heeft er toe geleid dat er per deze week al het een en ander aan werkzaamheden verricht worden welke overlast kunnen verzorgen. Er is bewust voor deze zomerperiode gekozen omdat het nu erg rustig is bij SHOT en de kantine weinig gebruikt wordt. Op deze manier hopen we dat de overlast minimaal zal zijn. Uitgangspunt van de verbouwing is om eind augustus klaar te zijn. Vanaf dat moment zullen de bar, keuken etc een andere, efficiƫntere indeling. Mocht je wat vrije tijd hebben en wellicht ook de handen uit de mouwen te willen steken, stuur dan even een mailtje. Schroom ook niet om even mee te helpen als je toevallig aanwezig bent.