Grote clubactie gaat weer van start!

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Voor alle leden van SHOT is er weer de mogelijkheid om vanaf zaterdag 16 september mee te doen aan de grote clubactie. Dit betekent dat er weer volop loten verkocht kunnen worden. Voor jullie als verkoper van de loten zijn er leuke prijzen te verdienen.

Een garantie is dat je voor elk verkocht lot zelf 10% van de opbrengst krijgt. Een lot bedraagt €3,- en dit is dus €0,30 per lot voor de verkoper! Naast deze gegarandeerde prijs zijn er ook nog 3 hoofdprijzen. Wil je in aanmerking komen voor 1 van de 3 hoofdprijzen dan zul je minimaal 20 loten moeten verkopen. Wat deze mooie hoofdprijzen zijn, zullen jullie tijdens het uitdelen van de verkoopboekjes te horen krijgen. De boekjes met loten gaan vanaf 16 september uitgedeeld worden aan alle belangstellenden.

De grote clubactie geeft ook de mogelijkheid om online loten te kopen. Over deze manier van loten kopen (voor de mensen die graag SHOT willen steunen maar geen kopers aan de deur krijgen), zal spoedig meer informatie op de site komen en het zal ook via de mail verspreid gaan worden. Voor vragen kunnen jullie mailen naar danny.hilhorst@shot.nl.

Laten we dit jaar gaan voor net zo’n succes als vorig jaar! Alvast veel plezier en succes voor alle toppers van verkopers!

Namens de activiteitencommissie,

Danny Hilhorst