SHOT verslaat De Veluwe in oefenwedstrijd

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

{score wij 6 zij 4}Met nog een week te gaan tot de start van de najaarscompetitie speelde het eerste team afgelopen vrijdag een oefenwedstrijd. Tegenstander was De Veluwe 2, het team waar vanaf dit seizoen Henri ter Steeg voor uitkomt. In een boeiend duel bouwden de SHOT-ters in het eerste deel van de wedstrijd een voorsprong op. In het tweede deel van de wedstrijd kwam De Veluwe goed terug, de winst was met 6-4 echter wel voor de SHOT-ters.

De start van de wedstrijd ging gelijk op. Martin opende met winst op Jarne Draaijer, René (de Gier) verloor zijn partij tegen Veluwe’s kopman Joost Keizer. Vervolgens kwam Henri voor het eerst in actie tegen zijn oud teamgenoten. René (Rietveld) was zijn tegenstander en na 5 games ook de winnaar.

Voor het dubbel zette SHOT zijn sterkste troef in. Het ‘koningskoppel’ Hans/Martin stond achter de tafel en pakte het derde punt voor SHOT. Via overwinningen van René (dG) op Jarne en van Martin op Henri kwam SHOT op een riante voorsprong van 5-1.

De Veluwe kon daarna wat terug doen. Joost versloeg René (R) en Henri wist toch nog een puntje te pakken in deze ontmoeting via een spannende 5-games overwinning op René (dG). René (R) haalde daarna definitief de verdiende zege binnen door Jarne zijn 3e nederlaag toe te brengen. Het slotakkoord was voor de beide kopmannen. Daarin moest Martin zijn meerdere erkennen in Joost.

De eindstand van 6-4 was een terechte eindstand en eentje die de SHOT-ters tot tevredenheid stemden. “Dit was een goede wedstrijd om weer wedstrijdritme op te doen. Dat is belangrijk in aanloop naar de start van de competitie. We hebben goed gespeeld en beide partijen waren aan elkaar gewaagd. Zodoende is zo’n oefenwedstrijd voor alle spelers waardevol.”, aldus de in het eerste teruggekeerde Rietveld.

Volgende week speelt SHOT zijn eerste wedstrijd in de najaarscompetitie. Tegenstander in Soest is dan Hilversum 6.