De kop is er af voor de senioren

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

De kop is eraf bij de senioren! En dat viel over het algemeen niet tegen! De afgelopen week werd voor SHOT vooral getekend door veel nipte overwinningen en gelijkspelletjes. Alleen het 2e wist fors uit te halen. Nog een beetje kleurloos dus. Of toch niet?

Alle uitslagen van de SHOT teams op een rijtje.

Standaardcompetitie:

Hoofdklasse

SHOT 1 VTV 2 6-4 Tegen de mede-degradant uit de 3e divisie wist Shot een mooie overwinning te boeken. Axel wist in zijn allereerste partij op Hoofdklasse niveau gelijk knap te scoren. Die kop is eraf! Opvallend was dat niemand deze avond ongeslagen bleef. Bij Shot wonnen René en Roy beiden 2 maal en Axel éénmaal. Dit is absoluut een compliment voor de weerbaarheid van dit team, dat afgelopen jaar de nodige kwaliteit zag verdwijnen.
Hoofdklasse

SHOT 2 UTTC 1 8-2 Vooraf was duidelijk dat het 2e weer stevig aan de bak moet om zich te handhaven. Daarom was het 2e gebrand om tegen promovendus UTTC een goede score neer te zetten. UTTC zal naar verwachting degraderen en dan moet je fors uit kunnen halen en dat gebeurde dan ook! Een mooie en ruime score werd gehaald, waarbij René en Hans een tegenstander moesten feliciteren waar Henri mooi ongeslagen bleef.
2e Klasse

SHOT 3 ONI 1 5-5 Het 3e team wordt de laatste jaren bijna steevast ingedeeld bij het altijd lastige ONI. Ook nu was het lastige pot die eindigde in een gelijkspel. Voor Paul was het een rentree van enkele jaren afwezigheid in de competitie. Hij had een stroeve start in zijn 1e partij, die hij dan ook verloor. Later zou hij alsnog knap van de kopman winnen en daarmee 2 winstpartijen scoren. Dat deed ook Rob. Danny won 1 partij.
3e Klasse

Bunshot 2 SHOT 4 4-6 Het 4e is zonder meer kandidaat voor het kampioenschap. Dat weet dit team natuurlijk zelf ook. Het was daarom jammer dat gebrek aan training de uitslag danig beïnvloedde. Nu werd een nipte overwinning geboekt. Paul had gewoon doorgetraind en vertaalde dat in een mooie hattrick. Joris en Michael waren beduidend minder vast en dat leverde respectievelijk 2 en 1 punten op.
3e Klasse

Hoogland 3 SHOT 5 5-5 Ook het 5e moet hoog mee kunnen draaien in de 3e klasse, maar trad in de 1e wedstrijd direct al aan met invaller Gerrit. Die wist nog mooi één tegenstander te verschalken. Sascha en René wisten een 4-1 voorsprong niet om te zetten in winst. Dat viel dus tegen, maar beiden wisten nog 2 potten te pakken.
3e Klasse

Woerden 4 SHOT 6 5-5 Ook het 6e bleef steken op een puntendeling. Dat op zich was geen verrassing tegen het altijd lastige Woerden. Vanaf een 3-1 achterstand kwam het 6e nog mooi op een 5-5 uit. Nieuwkomer Hielke bleef steken op 1 zege, waar Greg en Wieb elk 2 degelijke punten binnenhaalden. Voorlopig heeft het 6e een makkelijke aanloop. Pas in de 4e en 5e wedstrijd komt het de kampioenskandidaten tegen.
3e Klasse

Huizen 7 SHOT 7 4-6 Tegen het bepaald niet sterke Huizen (promovendus) werd een bescheiden winst behaald. Martin debuteerde in de 3e klas met 1 mooie winstpot. Joop kwam onverwacht niet verder dan ook 1 winstpunt. Adri was de grote verrassing! Hij pakte zijn eerste hattrick ooit in de 3e klas. Toch zal het niveau omhoog moeten omdat Huizen een kandidaat voor degradatie is en SHOT in deze lastige poule behoorlijk aan de bak moet.
4e Klasse

SHOT 8 VTV 10 5-5 Ook het 8e trof een zeer bekende tegenstander. Beide teams tikken in de 4e klas regelmatig tegen de top aan. Een puntendeling was dus geen verrassing, al was winst ook zeker mogelijk geweest voor SHOT. Nu werden de punten gehaald door Barend (2x), Fred (1x) en George (1x). Het 8e is een van de weinige teams die regelmatig het dubbelspel wint; zo ook nu dus.
4e Klasse

Elan 7 SHOT 9 Tja, Elan doet er wel erg lang over om de uitslagen te melden. Dat houdt u dus nog even tegoed!
4e Klasse

SHOT 10 Werinon 1 4-6 Met Gerrit en Herman in de gelederen moest het 10e toch het hoofd buigen voor Werinon. Gerrit speelt voor het eerst sinds vele vele jaren nu in de 4e klas en wist 2 partijen te winnen. Misschien ook een beetje onderschatting, want hij verloor de eerste de beste pot! Herman en Hans wonnen elk 1 partij. Een moeizame start dus; toch moet dit team in staat worden geacht om zich royaal te handhaven.

Duo-competitie:

1e Klasse

SHOT 1 UTTC 1 0-5 Het debuut in de duo-competitie was lastig voor het 1e. Trainingsachterstand, vooral bij Jorrit, maakte dat het team op vastheid en snelheid nog tekort kwam. Dat zal best wel op orde komen de komende weken. Nu bleven Jan en Jorrit beiden nog op de 0 staan. Komende week, tegen Almeerspin, kan het alleen maar beter gaan!