Mooie overwinningen en veel uitgestelde wedstrijden

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

De najaarscompetitie is weer van start. Nou ja, voor een aantal teams dan. Slechts 4 van de 9 teams kwamen deze week in actie. Voor 4 teams werd de wedstrijd uitgesteld, team 3 heeft een poule van 5 en kwam daarom deze week niet in actie.

Van de 4 teams die wel in actie kwamen, wisten er 3 een mooie overwinning te noteren. Team 7 en 8 wonnen met 9-1, team 6 met 8-2. Alleen team 2 moest een kleine nederlaag incasseren: 4-6.

 

Alle uitslagen van de SHOT teams op een rijtje.

Hoofdklasse

SHOT 1 De wedstrijd van het eerste team tegen Hilversum 6 is uitgesteld naar 19 oktoboer
1e Klasse

SHOT 2 Hilversum 7 4 – 6 Een kleine nederlaag voor het tweede. Het zal een zware strijd worden voor dit team om zich te handhaven in de 1e Klasse. Luuk won 2 partijen, Paul en Arno ieder één.
2e Klasse

SHOT 3 Tegenstander ATC 1 heeft zich teruggetrokken uit de competitie. Volgende week dus pas de start voor SHOT 3.
3e Klasse

SHOT 4 Ook SHOT 4 zag zijn wedstrijd uitgesteld worden.
3e Klasse

SHOT 5 Het begint eentonig te worden, maar ook SHOT 5 moet nog een weekje wachten voordat het van start kan gaan in de najaarscompetitie.
4e Klasse

SHOT 6 Rega 6 8 – 2 De bezoekers uit Nijkerk hadden een zware avond in Soest. SHOT 6 liet gelijk merken dat men weer kampioen wil worden. De eerste klap is 8 punten waard. De hattrick kwam op naam van Barend. Jan pakte twee partijen en ook invaller Joop deed twee duiten in het zakje.
4e Klasse

SHOT 7 Elan 7 9 – 1 Een vliegende start voor het 7e team met een fraaie 9-1 overwinning op buurman Elan. Sascha en Martijn scoorden een hattrick. Adri pakte twee winstpartijen bij zijn debuut in de 4e Klasse.
5e Klasse

Elan 9 SHOT 8 1 – 9 Net als het 7e ook een fraaie 9-1 op buurman Elan. Daan en Martin bleven ongeslagen. Invaller Anton wist ook twee partijen te winnen.
5e Klasse

SHOT 9 19 oktober wordt een druk programma voor de SHOT-teams, want ook SHOT 9 zal dan in actie komen.