Hans van Gool leidt SHOT naar eerste overwinning

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

{score zij 4 wij 6}De aftrap van de najaarscompetitie vond voor SHOT plaats in Baarn, waar de derby tegen Elan op het programma stond. In een spannend duel leidde Hans van Gool zijn team naar een 6-4 overwinning.

Met een weekje vertraging mocht het eerste team afgelopen zaterdag dan eindelijk aantreden voor de najaarscompetitie. René Rietveld maakte in deze wedstrijd zijn rentree in het eerste team. Het team bestond deze avond verder uit Hans van Gool en René Rietveld.

De Soesters kwamen sterk uit de startblokken en pakten een 3-0 voorsprong. Een voorsprong die echter met behoorlijk wat moeite tot stand kwam. Zowel Hans als René (de Gier) behaalden hun overwinning met 2 punten verschil in de vijfde game.

Omdat het sterke dubbel Martin/Hans deze week niet opgesteld kon worden, moesten beide René’s deze keer aantreden. Dat bleek geen succes want Elan pakte het eerste punt.

In het vervolg van de wedstrijd nam Hans zijn team verder op sleeptouw. Hans pakte ook zijn 2e en 3e enkelpartij en scoorde zo een hattrick. “Het is hier belangrijk om je tegenstanders onder druk te zetten. Daar slaagde ik vandaag gelukkig goed in.”, aldus de man de wedstrijd.

Omdat René Rietveld zijn laatste partij wist te winnen en René de Gier zijn laatste partij nipt in vijf games verloor, pakte SHOT met 6-4 de overwinning. Hans blikte tevreden terug op de wedstrijd: “Een mooi begin van de competitie. Alle teams zitten qua niveau dicht bij elkaar in deze poule. Een overwinning is daarom belangrijk, zeker in een uitwedstrijd.”

Volgende week staat de eerste thuiswedstrijd voor de Soesters op het programma. De tegenstander is dan het team van WIK uit Kockengen.