Zure nederlaag voor SHOT

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

{score wij 4 zij 6}Het eerste nam het afgelopen vrijdag in de eerste thuiswedstrijd op tegen WIK. Een 3-0 voorsprong werd niet omgezet in winst, WIK kwam sterk terug en nam uiteindelijk 6 punten mee terug naar Kockengen.

De avond begon goed voor SHOT. De eerste drie partijen namen weliswaar bijna anderhalf uur in beslag, maar na 3x een vijfgamer stond een 3-0 voorsprong voor SHOT op het scorebord. Een lekkere start dus.

In een poule waar de onderlinge verschillen erg klein zijn, leek er een mooie avond in het verschiet te liggen voor SHOT. WIK had de punten echter ook hard nodig en knokte zich knap terug in de wedstrijd. Het dubbel ging naar WIK en ook in de twee volgende enkelspelen ging de winst naar de bezoekers uit Kockengen: 3-3.

In het laatste deel van de wedstrijd was de spanning om te snijden. “Het is tegen WIK altijd spannend. De ene keer winnen wij, een volgende keer is het weer WIK”, aldus René de Gier.

Naamgenoot René Rietveld bracht SHOT in de zevende partij weer aan de leiding. Toch nog de overwinning voor SHOT? Nee, dat zat er niet in. De Kockengers beschikten over een goede eindsprint. Zowel René de Gier, René Rietveld en Martin Fransen gingen in hun laatste partij nipt ten onder.

De einduitslag kwam daarmee op 4-6. “Ons doel was om wederom een overwinning te halen. Zeker als je 3-0 voorkomt en dan uiteindelijk nog verliest, is dat teleurstellend. Helaas!”, reageerde René Rietveld na afloop.

Volgende week staat de tweede thuiswedstrijd op het programma. Koploper Hilversum 4 is dan de tegenstander.