5-5 in trek bij SHOT teams

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Deze week stond opvallend vaak de uitslag 5-5 op het scorebord bij de SHOT teams. Maar liefst 4 van de 8 seniorenteams die in actie kwamen, zagen deze eindstand verschijnen. En bij de andere teams zagen we ook overeenkomsten: deze eindigden namelijk allemaal in 6-4. Twee keer was dit in het voordeel van SHOT (teams 7 en 8) en twee keer in het nadeel van SHOT (teams 1 en 2).

Alle uitslagen van de SHOT teams op een rijtje.

Hoofdklasse

SHOT 1 WIK 1 4 – 6 Een 3-0 voorsprong kon helaas niet worden omgezet in winst. René R pakte 2 punten, Martin en René dG beiden 1 punt. Het dubbel blijft een aandachtspunt voor het eerste.
1e Klasse

SHOT 2 Tielse TC 1 4 – 6 Aan het eind werd een grote nederlaag nog net afgewend. Het gat met de middenmoot is echter wel weer gegroeid. Volgende week is een grote zege op mede degradatiekandidaat Huizen nodig om de aansluiting terug te vinden.
2e Klasse

SHOT 3 Wederom is een wedstrijd uitgesteld. SHOT 3 heeft pas één wedstrijd gespeeld deze competitie.
3e Klasse

Good Luck 1 SHOT 4 5 – 5 Een gelijkspelletje voor het 4e. Gregory was de kopman van de avond met een fraaie hattrick. Wieb en Gerrit wisten beiden één partij te winnen.
3e Klasse

Lelystad United 3 SHOT 5 5 – 5 Ook het vijfde noteerde een geiijkspel. Pim was éénmaal succesvol, Gerben en Mark wonnen 2 partijen. De inhaalrace naar de middenmoot wordt volgende week voortgezet met een ontmoeting tegen Buna.
4e Klasse

SHOT 6 Good Luck 4 5 – 5 In deze wedstrijd was Barend de grote man, 3x dwong hij zijn tegenstander figuurlijk op de knieën. De andere 2 punten kwamen op naam van George en Fred. Het 6e staat nu op de derde plaats, er is echter nog van alles van mogelijk in deze poule.
4e Klasse

SHOT 7 ONI 3 6 – 4 Een mooie overwinning voor het zevende. Joop en Sascha lieten een hattrick noteren. Adri had het moeilijker deze avond en wist helaas niet tot winst te komen.
5e Klasse

Hoogland 5 SHOT 8 4 – 6 Op dinsdag trad SHOT 8 aan in en tegen Hoogland. Het werd niet de avond van Koos, hij moest zijn tegenstander 3x feliciteren. Anderzijds namen Daan en Sebastiaan 3x de felicitaties in ontvangst.
5e Klasse

Vitac 3 SHOT 9 5 – 5 Op bezoek bij Vitac werd een gelijkspel behaald. Jan was driemaal succesvol, Anton en Hans beiden éénmaal.