Mooie resultaten voor jeugdteams SHOT

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Zaterdag 29 september speelden alle 6 jeugdteams van SHOT thuis. Een mooie verzameling spelers, en leuke wedstrijden met een hoop spanning. Naast een paar kleine verliezen, was er gelukkig ook ruimte voor overtuigende overwinningen.

Starters uit team 6 hebben vrijwel moeiteloos 5-0 gespeeld tegen de gasten uit Hagenstein, Reda en Jordi gaven de tegenstander geen ruimte voor winst.

In het 5e team is een klein verlies van 4-6 tegen Rega 8 geen gunstige ontwikkeling. Invaller Max (SHOT 6) heeft zeker zijn best gedaan maar hield geen stand. Ook Yassin kon slechts 1 partij van de tegenstander wegsnoepen. Quinten kreeg in een spannende wedstrijd toch 2 punten binnen voor het team.

SHOT 4 wist met een overwinning van 7-3 tegen ATC 6 een mooi resultaat neer te zetten. Helaas was Niels niet in perfecte vorm. Drie spannende partijen waarin winnen en verliezen bijna gelijk zijn. Helaas in drie gevallen winst voor de tegenstander. Rex en Holger zagen kans om 3 partijen te winnen en de dubbel.

De grootste klappen zijn zaterdag uitgedeeld door team 2, tegen Almeerspin 9. Met een nette uitslag van 9-1 wisten de spelers uit Almere slechts in de laatste wedstrijd in een 5e game met 15-13 een puntje te pakken van Henk Jan. Zowel Daan als Jackie konden 3 punten mee naar huis nemen en ook de dubbel was voor Soest geen probleem.

Team 1 heeft te lijden onder hun plaatsing. Met een verlies van 3-7 op Almeerspin 4 bleven vele sucesen uit. Zowel Dennis als Marien wisten van dezelfde tegenstander een puntje te pakken. Waar Elsbeth het zelfde trucje bij een andere tegenstander uithaalde. Ondanks de 3-7 nederlaag zaten er een hoop spannende potten tussen. De return wedstrijd krijgt daardoor misschien nog een overwachte wending.

Al met al zijn er mooie resultaten neergezet. 4 keer winst en 2 keer verlies.