Fraaie resultaten voor SHOT-teams

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Deze speelronde lieten de SHOT-teams mooie resultaten zien. Acht teams kwamen in actie, zeven teams wisten een overwinning te noteren. En de meesten daarvan waren grote overwinningen. 59 punten uit 8 wedstrijden, gemiddeld dus meer dan 7 punten! Een zeer fraai resultaat dus in deze speelronde!

 

Alle uitslagen van de SHOT teams op een rijtje.

Hoofdklasse

SHOT 1 Op verzoek van de tegenstander werd de wedstrijd van het eerste uitgesteld.
1e Klasse

SHOT 2 Huizen 4 7 – 3 De eerste overwinning van de competitie. Een mooie 7-3! René Koster luisterde zijn debuut in de 1e klasse op met een hattrick. Paul en Joris scoorden beiden 2 punten.
2e Klasse

SHOT 3 Almeerspin 3 6 – 4 Pas de tweede wedstrijd voor het derde. Wel een mooie overwinning. Oud SHOT-ter Joeri de Wagenaar bleek een onneembare horde voor Danny, Axel en Maria.
3e Klasse

Huizen 6 SHOT 4 1 – 9 Gerrit gunde de gastheren in zijn laatste wedstrijd nog een punt. Greg en Wieb bleven ongeslagen. SHOT 4 doet mee om de prijzen in de poule!
3e Klasse

Buna 2 SHOT 5 5 – 5 Invaller Fred liet zijn batje spreken en pakte mooi een overwinning mee. Ook Pim pakte één partij en Gerben was deze avond de kopman met 2 overwinningen.
4e Klasse

Maarssen 7 SHOT 6 1 – 9 Op een donderdagavond uit naar Maarssen, tsjaa het moet af en toe. Als je dan met een 1-9 overwinning terugkomt geeft dat een goed gevoel. Invaller Joop en good old Barend bleven ongeslagen. George moest één nederlaag toestaan. Dit team is met ATC Almere en Good Luck verwikkeld in een spannende strijd om het kampioenschap.
4e Klasse

SHOT 7 Woerden 8 8 – 2 SHOT 7 heeft de koppositie in deze poule in handen. Woerden werd met twee punten terug naar huis gestuurd. Sascha excelleerde met een fraaie hattrick en staat met 9 uit 9 nog steeds op 100%. Martijn en Joop moesten beiden één maal hun tegenstander feliciteren.
5e Klasse

Overhees SHOT 8 1 – 9 De buren van Overhees werden op zware nederlaag getrakteerd door de heren van het achtste. Overhees pakte het dubbel en snoepte één partij af van Koos. Martin en Sebastiaan lieten zich niet verrassen.
5e Klasse

SHOT 9 Woerden 10 6 – 4 Ook team 9 liet een overwinning noteren. René Tjon Tsoe Jin had zijn avond en verloor drie partijen. Jan en Ton bleven daarentegen ongeslagen.