Kadetten meerkampen bij SHOT

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Zondag 7 oktober werden bij SHOT de kadetten meerkampen gespeeld. Dit toernooi wordt op 5 zondagen over het jaar verspreid gespeeld, steeds bij een andere vereniging.

Namens SHOT deden Jip Weijers en Luuk Houtgast mee. Voor beide was het hun eerste grote toernooi. Beide wisten heel knap wedstrijden te winnen. Jip twee en Luuk één (wel van de latere winnaar). Daarnaast werden games gewonnen en spannende wedstrijden gespeeld. Dit is best wel knap als je bedenkt dat zowel Jip als Luuk (beide nog maar 7) tot de jongste deelnemers behoorden.

Het volgende toernooi is op zondag 4 november in Hilversum. We gaan proberen dan meer spelers van SHOT mee te nemen. Iedereen uit de 6e klasse, startersklasse of degene die nog geen competitie speelt, mag meedoen. Laat aan je trainer weten als je mee wilt doen.

Van deze geslaagde dag zijn ook foto’s gemaakt door Mieke Den Oude (moeder van SHOT-speler Jip). Kijk voor alle foto’s op onze Picasa site. Hieronder zie je de prijswinnaars van deze dag.