Starters team boekt vierde overwinning op rij!

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Zaterdag stond de vierde speelronde van de jeugdcompetitie op het programma. Daarin kwamen alle 6 de SHOT-teams in actie. Helaas wisten deze ronde alleen de starters te winnen. Wel voor de derde keer een 5-0 overwinning! Voor de rest van de teams was er minder geluk. Vaak zat het heel dicht bij elkaar, alleen trok de tegenstander net aan het langste eind.

 

2e klasse

SHOT 1

REGA 2

2-8

De spelers van SHOT 1 hebben goed gespeeld. Helaas resulteerde dit uiteindelijk wel in een ruime nederlaag. Dennis wist 1 partij te winnen en Elsbeth won samen met Marien de dubbel. De enkels gingen vaak nipt verloren in de vijfde set.


5e klasse

SHOT 2

TTVN Nieuwegein 5

2-8

Ook het tweede team van SHOT verloor 2-8. Stijn en Jackie wonnen beide 1 partij. Daan bleef helaas met lege handen. Ook hier waren er veel spannende partijen waar uiteindelijk de tegenstander gefeliciteerd moest worden.


5e klasse

SHOT 3

REGA 6

4-6

SHOT 3 moest een kleine nederlaag incasseren. Dennis F boekte knap 2 overwinningen. Damy en Rick wonnen beide 1 partij. De jongens van SHOT 3 staan op een nette 4de plaats.


6e klasse

SHOT 4

Huizen 6

2-8

Het vierde team verloor als derde team met 2-8. Rex wist beide punten voor SHOT binnen te halen. Invaller Reda kon goed weerstand bieden maar wist jammer genoeg geen wedstrijd naar zich toe trekken. Holger had een mindere dag en verloor helaas ook al zijn partijen.


6e klasse

SHOT 5

Huizen 5

0-10

De jongens van SHOT 5 bleven puntloos. Het sterke team uit Huizen wisten alle partijen  te winnen. Ze hebben dit seizoen nog geen wedstrijden verloren en staan nu ook aan de leiding in de poule. Wel leerzaam voor Quinten, Maurtis en Yassin. Volgende keer er weer positief tegenaan!


Starters

SHOT 6

Huizen 7

5-0

Opnieuw een ruime overwinning voor SHOT 6.  Voor de derde keer dit seizoen wisten de jongens van SHOT 6 met 5-0 te winnen en dit was de vierde overwinning op rij! In actie kwamen Reda, Jordy Egging & Max. Reda won zijn 2 enkels. Jordy en Max wonnen ook beide hun partij en dubbelde samen naar een overwinning. Ze staan nu bovenaan en 6 punten los van de nummer 2. Dit is Hilversum en tevens de volgende tegenstander.