Editie 2013

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

De Menereis Open Soesterkampioenschappen worden in 2013 gespeeld op zaterdag 5 januari (Senioren) en zondag 6 januari (Jeugd). Op beide dagen begint het toernooi om 09:30u en is de zaal vanaf 08:30u geopend. Let op dat, in tegenstelling tot voorgaande jaren, het seniorentoernooi op zaterdag wordt gespeeld en het jeugdtoernooi op zondag.

Meer informatie over het toernooi vind je in onderstaande documenten.

De komende weken zul je op deze pagina de laatste updates vinden over het toernooi, bijvoorbeeld over het verloop van de inschrijvingen.

Update 2 januari

Een nieuw jaar! Wij wensen iedereen een mooi en sportief jaar toe. En dat beginnen we traditiegetrouw met de Menereis Open Soester in het eerste weekend van het jaar. Aan alle deelnemers (of begeleiders) is afgelopen week een e-mail verstuurd met de laatste informatie over het toernooi. Wij kijken uit naar weer een mooi evenement!

Update 13 december

Het seniorentoernooi is inmiddels vol. De inschrijving is dus gesloten. Je kan je eventueel via mail nog aanmelden om op de reservelijst geplaatst te worden, indien er spelers mochten uitvallen. Voor het jeugdtoernooi zijn er nog plaatsen beschikbaar. Deze inschrijving is dus nog geopend.

Update 11 december

Het seniorentoernooi is bijna vol, er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Neem hiervoor contact op met info@opensoester.nl.

Update 1 december

De inschrijvingen stromen in mooi tempo binnen. Let er bij het inschrijven op dat je een mail ontvangt met de bevestiging van de inschrijving en de details voor de betaling van het inschrijfgeld. Betalen op de dag van het toernooi kost €3 extra. Heb je geen mail ontvangen, dan is de inschrijving niet gelukt (of je hebt bijvoorbeeld een type-fout gemaakt bij het opgeven van het e-mail adres). Stuur in dat geval even een mailtje aan info@opensoester.nl.

Update 16 november

Het toernooi is officieel goedgekeurd door de NTTB en staat op de kalender van de NTTB. De inschrijvingen lopen al goed, hoogst geklasseerde deelnemer is op dit moment 3-voudig Open Soester kampioen Bram van Sunder (Bijmaat, 1e divisie, 67%).

Update 1 november

De inschrijving is geopend! Voor het jeugdtoernooi zijn 105 plaatsen beschikbaar, voor het seniorentoernooi 84 plaatsen. Hiervan zijn 21 plaatsen gereserveerd voor landelijke spelers en 63 plaatsen voor afdelingsspelers. Op zaterdag is er aansluitend aan het toernooi, een buffet. Kosten hiervoor bedragen € 5,=. In het inschrijfformulier kun je je opgeven voor het buffet.