Diverse SHOT-teams op kampioenskoers

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Deze week kwamen alle SHOT teams in actie. Niet zo’n goede week voor SHOT als vorige week, maar toch een aantal mooie uitslagen. Team 1, 4, 8 en 9 boekten zeer ruime overwinningen. Daar tegenover stonden echter ook zware nederlagen voor teams 2 en 3. Positief in ieder geval is dat halverwege de najaarscompetitie een aantal SHOT teams op kampioenskoers ligt. Houden deze teams dit vol in de tweede helft van de najaarscompetitie?

 

Hoofdklasse

REGA 2 SHOT 1 2 – 8 Een mooie uitslag voor het eerste team. Hans behield zijn 100% score en René Rietveld scoorde zijn eerste hattrick. Martin pakte twee punten, het dubbel heeft nog steeds geen punt opgeleverd.
1e Klasse

Bijmaat 3 SHOT 2 10 – 0 Wederom een zware avond voor het tweede. Het tweede is helaas afgezakt naar de 6e plaats.
2e Klasse

Over ’t Net 3 SHOT 3 8 – 2 Het was ook niet de avond van team 3. Danny wist een 10-5 voorsprong in de vijfde niet te verzilveren. Maria en Axel wonnen beiden één partij.
3e Klasse

SHOT 4 UTTC 8 8 – 2 Gerrit, Greg en Wieb boekten weer een mooie overwinning. Als de inhaalwedstrijd volgende week wordt gewonnen, grijpt SHOT 4 de koppositie in deze poule.
3e Klasse

SHOT 5 ZETA 1 3 – 7 Het blijft moeizaam voor dit team. Pim, Mark en Gerben wonnen alledrie één partij.
4e Klasse

SHOT 6 ZTTV 4 6 – 4 Dit keer blonk Fred uit, hij liet een loepzuivere hattrick aantekenen. George en Jan pakten ieder één partij. SHOT 6 staat bovenaan, maar worden op de voet gevolgd door Good Luck en ATC Almere.
4e Klasse

Hilversum 22 SHOT 7 4 – 6 Halverwege de competitie staat team 7 bovenaan in de 4e Klasse. Sascha is nog steeds ongeslagen. Joop pakte deze avond 2 partijen, voor Adri blijft het nog wennen in de 4e Klasse.
5e Klasse

SHOT 8 TOVO 3 9 – 1 Een slechte start in de eerste partij voor Daan, maar daarna gingen alle partijen naar SHOT. Ook team 8 staat bovenaan, met een redelijke voorsprong van 6 punten op de concurrent.
5e Klasse

De Vaart 3 SHOT 9 2 – 8 Ook een mooie zege voor team 9. De hattricks kwamen op naam van Anton en Hans Bartijn. De andere Hans (de Heij) moest twee keer een tegenstander feliciteren.