SHOT, 2-8 winst tegen Rega, een heldendaad!

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

{score zij 2 wij 8}In een poule waarbij de niveauverschillen tussen de verschillende teams erg klein zijn, heeft SHOT goede stappen gezet richting handhaving of zelfs het kampioenschap. Kampioen worden zal moeilijk worden omdat de degradant uit de 3e divisie van vorig jaar, Hilversum 4, erg sterk is en niet veel punten laat liggen. Maar met deze uitslag doet SHOT weer serieus mee in de Hoofdklasse.

Hans van Gool, Rene Rietveld en Martin Fransen speelden tegen Rega 2 in Nijkerk. Rene Rietveld begon verrassend sterk tegen Gerwin Jansen (de sterkste speler van Rega). Na een zware strijd kon Rene op het nippertje de overwinning naar zich toe trekken. De reactie van Gerwin: “We waren even sterk in de rally’s, maar de goede service van Rene maakte het verschil”. Deze goede service heeft Rene deze avond goede diensten bewezen en Rene bleef ongeslagen.

Hans van Gool, de nestor van het team, die in levensjaren Abraham onlangs heeft gezien, kon op basis van zijn ervaring de tegenstanders op de knieën dwingen. Michel van de Kamp van Rega klaagde wel over de illegale service van Van Gool. Hans verwierp deze aantijging: “Wie zonder zonde is, werpe de eerste steen”. Na een verbaasde blik van de tegenstander won Hans uiteindelijk tamelijk makkelijk zijn wedstrijd.

Martin Fransen was op papier de sterkste speler van SHOT maar wist dat deze avond niet waar te maken. Hij verloor in een bloedstollende partij van Gerwin Jansen, waarbij de toeschouwers op de tribunes regelmatig opsprongen van enthousiasme. De reactie van Martin Fransen na de wedstrijd: “We waren aan elkaar gewaagd. Als ik maar de service van Rene had gehad of de leeftijd van Hans…”.

Het dubbel van SHOT werd helaas weer verloren. Het wordt voor SHOT zaak dat daar meer aandacht naar uitgaat.