SHOT terug op aarde

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

{score wij 4 zij 6}Na een week in hogere sferen te hebben verkeerd, na de fraaie 2-8 overwinning op Rega, staat SHOT sinds afgelopen vrijdag weer met beide benen op de grond. Thuis ging SHOT in de inhaalwedstrijd tegen Hilversum 6 met 4-6 onderuit. En dat terwijl Hilversum door omstandigheden met slechts 2 spelers kwam opdagen.

De avond begon voor SHOT nog goed. Hilversum bleek met 2 spelers te zijn afgereisd naar Soest. Dat betekende direct drie  ‘gratis’ punten voor de Soesters. En Hans liet in de eerste partij wederom zien in uitstekende vorm te verkeren. Tegen de altijd lastig spelende Duco Bruns kwam het aan op wie op het eind over de sterkste zenuwen beschikte. Dat bleek in dit geval Hans. Op 9-9 in de vijfde game verrastte Hans Duco met twee lepe services.

Na deze goede start kwamen de SHOT-ters er niet meer aan te pas. Tegen het gewiekste spel van André Louwen hadden Martin, Hans en René geen kans. Tegen Duco had René nog wel kansen. Kansen creeëren is één ding, maar het benutten van kansen was in deze partij niet aan René besteed. Martin kwam in zijn partij tegen Duco geen moment in de wedstrijd: “De laatste weken heb ik veel problemen met mijn rubbers, maar vanavond kwamen ze allemaal op mijn randje. Tsjaa, dan kan het ook niet aan het rubber liggen.”, aldus een balende Martin.

In het dubbel had SHOT nog enkele kansen. Het duo Martin/Hans wist een 0-2 achterstand weg te werken en nam in de vijfde game een 5-1 voorsprong. Door een tactische meesterzet van de Hilversummers pakten zij toch nog het punt in de dubbelpartij.

De kans op revanche laat voor SHOT niet lang op zich wachten. Komende vrijdag begint de tweede helft van de competitie. Dan is Hilversum 6 wederom de tegenstander. En waar SHOT al zijn thuiswedstrijden tot nu toe verloor, werden alle uitwedstrijden gewonnen. Kan deze statistiek nog één week worden vastgehouden?