2e Helft competitie begonnen

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Deze week begon alweer de tweede helft van de najaarscompetitie. De eerste serie returnwedstrijden leverden wat wisselende resultaten. Uitblinker was team 8 dat Elan met 9-1 versloeg. Negatieve uitschieter was SHOT 2 dat wederom met 10-0 naar huis werd gestuurd. Het zesde moest de eerste plaats in de poule (tijdelijk?) overdragen aan de concurrent, na een nederlaag tegen Rega.

 

Hoofdklasse

Hilversum 6 SHOT 1 4 – 6 Revanche voor de nederlaag van vorige week. Hans scoorde weer een hattrick, René de Gier won twee partijen. René Rietveld had een off-day. Wel voor de eerste keer een dubbel gewonnen!
1e Klasse

Hilversum 7 SHOT 2 10 – 0 De constatering van Joris was pijnlijk: in de derde uitwedstrijd van de competitie, de derde keer een 0-10 nederlaag. Lichtpuntje deze avond was de invalbeurt van Axel, winst leverde dat helaas niet op. SHOT 2 staat zesde en handhaving is redelijkerwijs uit het zicht.
2e Klasse

SHOT 3 In een poule van 5 teams, deze week geen wedstrijd voor SHOT 3.
3e Klasse

SHOT 4 Elan 6 6 – 4 In de heenwedstrijd een gelijkspel, nu een puntje meer. Een goed resultaat tegen één van de concurrenten om het kampioenschap. Volgende week verwachten we een grote uitslag tegen middenmotor Hilversum.
3e Klasse

SHOT 5 Laren 2 5 – 5 Gerben was de ster van de avond. Hij liet zich drie keer feliciteren. Jamal en Pim mochten beiden éénmaal de felicitaties in ontvangst nemen.
4e Klasse

Rega 6 SHOT 6 6 – 4 Barend, Fred en George leden in Nijkerk een gevoelige nederlaag. De eerste plaats moest, hopelijk tijdelijk, worden afgestaan aan ATC Almere.
4e Klasse

Elan 7 SHOT 7 Uitslag nog niet bekend
5e Klasse

SHOT 8 Elan 9 9 – 1 Toch een mooie grote overwinning deze week. Koos gunde de bezoekers uit buurdorp Baarn het enige puntje. Daan en Sebastiaan bleven ongeslagen. De voorsprong op concurrent Hoogland werd weer twee punten groter.
5e Klasse

SHOT 9 Veenland 3 3 – 7 Drie puntjes waren het schamele resultaat voor team 9. De punten kwamen op naam van Anton (2) en Hans (1).