Derde uit-overwinning voor SHOT

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

{score zij 4 wij 6}Een week na de thuisnederlaag tegen Hilversum kreeg SHOT direct een kans op revanche. Deze kans werd met beide handen aangegrepen en SHOT pakte met 4-6 de overwinning. Hans is nog steeds in topvorm en scoorde alweer zijn derde hattrick van deze competitie.

De eerste ronde enkelspelen leverde een 1-2 voorsprong voor SHOT op. René Rietveld redde het niet tegen Eus Staffhorst en Hans van Gool ontpopte zich wederom als angstgegner van Duco Bruns. In vier games ging de winst naar Hans. René de Gier pakte een degelijke overwinning op invaller Casper Veenboer.

Daarna weer het dubbel. Zou SHOT eindelijk eens een dubbel kunnen winnen? Na uitvoerig overleg besloot SHOT om Hans en René R de ring in te sturen. Het langdurige overleg wierp zijn vruchten af. Hans en René speelden tactisch sterk: Hans in de rol van ‘bal op tafel houden’ en René als ‘afmaker’.

In het tweede deel van de wedstrijd wist SHOT de voorsprong van 2 punten vast te houden. Hans wist ook zijn 2e en 3e partij te winnen en scoorde zo zijn derde hattrick van het seizoen. René (dG) wist ook nog een partij te winnen, maar ging in zijn laatste partij ten onder tegen de sterk spelende Duco Bruns. René Rietveld had, uitgezonderd bij het dubbel, een complete off-day en wist niet tot winst te komend.

Het resultaat dus een 6-4 overwinning voor de SHOT-ters. “Een mooi resultaat, dit stemt zeker tot tevredenheid.”, reageerde kopman Hans die deze competitie aan zijn zoveelste tafeltennisleven lijkt te zijn begonnen.