Ook jeugd begonnen met tweede helft competitie

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

We gaan van start met de tweede helft van de najaar competitie bij de jeugd. Er zijn teams waar nog winst te behalen valt, maar ook teams waar nog niet gedacht moet worden dat de strijd al gestreden is. Je hebt immers pas gewonnen als de competitie af is!

SHOT 1 heeft een moeilijke poule. Voor dit team dan ook de uitdaging om elke punt bij de tegenstander weg te kapen en te laten zien dat SHOT 1 niet zonder slag of stoot te verslaan is!

SHOT 2 zweeft een beetje in de middenlijn na hekkensluiters Goodluck en Almeerspin. Momenteel op de vierde plaats, maar zeker genoeg kansen om nog omhoog te gaan in het klassement.

SHOT 3 zal flink aan de slag moeten om minimaal op de vierde plaats te blijven voor een handhaving van deze plaats. Bedreigingen van ATC en SVE zijn terecht, maar er zit zeker een uitdaging in om nog een plaatsje omhoog te schuiven.

SHOT 4 heeft een lastige poule. Het lijkt bij dit team nog niet van de grond te komen. Hoewel de competitie pas op de helft is zijn de sterken van de zwakken te onderscheiden. Ook hier geldt, laat je niet zomaar een punt afnemen. De tegenstander moet werken voor een punt.

SHOT 5 bungelt ergens onder aan het klassement, maar geen reden voor paniek. Dit debuterende team laat zien dat zij wel een wedstrijdje kunnen spelen. Ik hoop op nog wat mooie verrassingen.

SHOT 6 is startend maar zeker niet slecht op weg. Met recht starterstalenten te noemen. In de tweede helft van de competitie zullen zij bij de beste tegenstanders geplaatst worden. Spannend!

Al met al een tweede helft met de nodige uitdagingen en zeker ook de nodige kansen. Haal alles uit de kast en laat zien dat jij zeker de moeite waard ben om een goede pot tegen te tafeltennissen.

Succes!