Competitie Jeugd: geen winnaars, helaas wel verliezers

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Afgelopen zaterdag hebben alle teams van SHOT thuis gespeeld. Daarbij zijn helaas geen winnaars aan zijde van SHOT te feliciteren. Nog opmerkelijker is dat 4 van de 6 wedstrijden in gelijkspel zijn geëindigd waardoor er geen winnaar en geen verliezer te benoemen is. Maar, voor elk team valt wat te zeggen.

SHOT 1 heeft 5-5 gespeeld tegen SVE 3. In een pittige poule laat het team zien dat ze kracht hebben. Tot nu toe de beste wedstrijd, blijven strijden dus!

Bij SHOT 2 is de uitslag tegen SVE 6 ook op 5-5 uitgekomen. De afstand tussen SVE en SHOT wordt daardoor niet groter. Het blijft erom spannen, komt SHOT 2 in de top 3 uit?

SHOT 3 heeft doen verrassen. Ondanks dat SVE 7 met 2 spelers kwam werd de uitslag gezet op 4-6. Een wedstrijd waar niet lang over nagesproken zal worden. Het team daalt helaas dieper in de ranking.

Ook 5-5 bij SHOT 4 tegen TVP 1. Veel korte wedstrijden aan het begin van de match. Tegen het einde wat langere wedstrijden. Het ging lang gelijk op en na de 10e partij bleef de stand gelijk.

Niet geheel verrassend speelde ook SHOT 5 een 5-5 eindstand, tegen ATC Almere 7. Na de 10-0 nederlaag tegen Over ’t Net een mooie score waarbij ATC Almere verder onder team 5 wegzakt.

De starters van SHOT 6 hebben dit seizoen hun eerste verlies meegemaakt, tegen het Culemborgse Gispen werd de eindstrand 2-3. De hogere poule van de tweede ronde Starters levert een uitdaging, maar ook het einde is nog niet nabij.

Ondanks de vele gelijke eindstanden, zijn de onderlinge resultaten wisselend. Voor bijvoorbeeld team 1, 2 en 5 kan het een lichtpuntje bieden in een vrij pittige competitie. Team 3 kreeg te maken met een enorme domper terwijl team 4 nog altijd op onderaan de lijst bungelt. Onze starters kregen te maken met hun eerste nederlaag, ook al was deze klein. Al met al, de strijd is niet gestreden. Volgende week spelen alle teams uit.

Succes!