Heeft SHOT een thuis-syndroom?

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

{score wij 4 zij 6}Deze week kreeg SHOT bezoek van de buren van Elan uit Baarn. Het verhaal van deze competitie wordt toch dat SHOT thuis maar niet weet te winnen. Ondanks een 4-1 voorsprong liep SHOT weer tegen een nederlaag aan.

De verwachtingen waren vooraf hooggespannen. Met een Hans in topvorm (10x winst uit 11 partijen), Martin die eindelijk goed rubber had en zijn vorm begon te vinden, en René (de Gier) die ook goed staat te spelen, ging SHOT voor de eerste thuisoverwinning van het seizoen.

De eerste helft van de wedstrijd was ook duidelijk voor SHOT. Martin en Hans wonnen hun eerste partij tegen respectievelijk Christiaan Witteveen en Remco Burgman. Samen pakten ze op overtuigende wijze het dubbel. René dolf het onderspit tegen de sterk spelende Pierre Faes, maar pakte zijn tweede partij tegen Christiaan. Een 4-1 ‘ruststand’ en een mooie zege lag in het verschiet.

Daarna was het echter de beurt aan de gasten uit Baarn. Remco versloeg Martin en Pierre is de tweede speler die een Hans een nederlaag toe brengt. Een ware kraker: Hans leidt in de vijfde met 6-2, komt vervolgens 6-10 achter maar weet de stand toch gelijk te trekken: 10-10. In de verlenging is Pierre het koelbloedigst: 11-13.

In de laatste serie enkelspelen gaat Elan SHOT zelfs voorbij. Eerst verliest René van Remco, vervolgesn verliest Hans verrassend in vijf games van de licht geblesseerde Christiaan. In het slotakkoord maakt Pierre zijn hattrick compleet door Martin in vier games te verslaan.

De derde thuisnederlaag dus voor SHOT, een teleurstellend resultaat. “We hadden gehoopt op een overwinning, net als in de uitwedstrijd. Dit is toch een tegenvaller, zeker gezien de 4-1 voorsprong halverwege.”, aldus Martin. “We staan nog steeds in de middenmoot en hebben 2 punten voorsprong op Elan. Daarbij hebben we een wedstrijd minder gespeeld. Deze voorsprong moeten we dus kunnen handhaven zodat we ook in het voorjaar weer Hoofdklasse spelen.”, reageerde Hans na afloop. Volgende week ‘gelukkig’ weer een uit-wedstrijd voor SHOT. Dan gaat het eerste op bezoek bij WIK (Kockengen).