Wisselende resultaten voor SHOT-teams

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Wisselende resultaten deze week voor de SHOT teams. In de strijd op het kampioenschap leden team 6 en 7 gevoelige nederlagen. Team 4 en 8 deden in dat opzicht goede zaken door mooie overwinningen te scoren. Daarnaast pakte SHOT 3 met 8-2 ook een mooie overwinning mee.

Alle uitslagen van de SHOT teams op een rijtje.

Hoofdklasse

SHOT 1 Elan 1 4 – 6 Teleurstellend resultaat, zeker gezien de 4-1 voorsprong. Hans, Martin en René wonnen alledrie één partij. Positief punt was dat er weer een dubbelpartij werd gewonnen.
1e Klasse

SHOT 2 SVE 2 2 – 8 Met veel strijd sleepten de mannen van het tweede twee punten uit het vuur. René verraste Bernie Roelofs, Arno kon zich laten feliciteren door Sean Bakker. Joris wist deze avond niet tot winst te komen.
2e Klasse

SHOT 3 Hilversum 12 8 – 2 Een fraaie overwinning voor team 3. Maria gunde haar oud teamgenoten een puntje en de combinatie Axel/Danny ging in het dubbel ten onder. Team 3 staat veilig in de middenmoot.
3e Klasse

Hilversum 15 SHOT 4 3 – 7 Gerrit nam zijn team op sleeptouw en scoorde weer een hattrick. Wieb en Greg waren beiden tweemaal succesvol. In de strijd om het kampioenschap heeft team 4 nu een voorsprong van 2 punten genomen op concurrent Good Luck.
3e Klasse

Almeerspin 5 SHOT 5 7 – 3 Uit naar Almere, dat was geen geslaagde avond voor het vijfde. Pim verloor drie partijen. Jamal pakte één partij, Gerben was de kopman van de avond met twee overwinningen.
4e Klasse

SHOT 6 ATC Almere 6 3 – 7 Een tegenvallend resultaat voor team 6. Fred, Jan en Barend wonnen alledrie één partij, daar bleef het helaas bij. In de strijd om het kampioenschap werd dus enige averij opgelopen. Kan team 6 het tij nog keren?
4e Klasse

SHOT 7 Gispen 5 4 – 6 Een gevoelige nederlaag tegen concurrent Gispen. Joop had een off-day en kwam niet tot winst. Martijn won éénmaal en helaas moest Sascha zijn 100% score prijsgeven. Zijn eerste sleepte hij in vijf games binnen, zijn tweede wedstrijd ging in de verlenging van de vijfde game verloren. SHOT staat derde, de verschillen zijn echter klein. In de laatste 3 wedstrijden nog vol er tegenaan dus!
5e Klasse

Vlug en Vaardig 4 SHOT 8 2 – 8 Op donderdag ging het 8e op bezoek in Hilversum. Met tevreden gevoel kon men ’s nachts weer huiswaarts keren: een 2-8 overwinning. Daan en Koos lieten een puntje liggen, Martin scoorde een hattrick.
5e Klasse

ONI 4 SHOT 9 6 – 4 Een kleine nederlaag voor team 9. De punten kwamen op naam van Anton (2x), Hans (1x) en Jan (1x).