Verslag van het veteranen (40+) OTC toernooi

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Op zondag 21 oktober 2012 organiseerde SHOT voor de vijftiende maal het OTC toernooi (veteranentoernooi) in onze sportzaal te Soest. Er waren 44 deelnemers, waarvan vijf van onze eigen vereniging. Er werd gespeeld met meerkampen en als vanouds met een puntentelling tot de 21 volgens het best of three systeem. De nummers 1 en 2 in elke klasse kregen een beker, terwijl bovendien alle deelnemers een fles wijn mee naar huis kregen. Veel dank aan Danny en Axel die deze dag achter de bar geholpen hebben.

In de B-klasse kwam Gerrit Leeflang uit. Hij eindigde met twee gewonnen wedstrijden als vijfde.

In de C-klasse kwamen Fred van de Haar en Bert Akkermans uit. In deze poule werd Bert verdienstelijk tweede en eindigde Fred als derde.

In de D1-klasse deed Koos van Braak mee. Pas in de laatste twee wedstrijden kwam hij op dreef. Hij eindigde uiteindelijk op een zesde plaats. In de D2-klasse kwam Ted van Velzen uit. De allereerste wedstrijd tegen de uiteindelijke winnaar was bepalend voor de eindstand. Ted werd tweede.

Deze dag verliep zoals altijd in een gezellige sfeer. Velen bedankten de organisatie voor deze geslaagde dag en zegden toe volgend jaar weer zeker van de partij te zijn.

Martin Briët, toernooi-organisatie