Inschrijving afdelingskampioenschappen van start

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

De inschrijving voor de Afdelingskampioenschappen2013 is van start gegaan. Het evenement wordt voor de zevende achtereenvolgende keer gehouden in Tafeltenniscentrum  Hilversum.

De speeldata zijn:

– Zaterdag 12 januari 2013: hogere jeugd

– Zondag 13 januari 2013: hogere senioren

– Zaterdag 19 januari 2013: lagere jeugd

– Zondag 20 januari 2013: lagere senioren

Vorig jaar deden er bij de senioren 180 spelers mee van zo’n 30 verschillende verenigingen uit de afdeling Midden. De toernooiorganisatie hoopt dat dit jaar het aantal van 200 deelnemers wordt gehaald. De deelnemers spelen in hun enkelklasse zoveel mogelijk in groepen van vier, waarbij de nummers 1 en 2 naar de hoofdronde gaan en de nummers 3 en 4 naar de troostronde. Daarnaast kunnen ze inschrijven voor het dubbelspel.Er is gekozen voor ratingklassen met 32 deelnemers, waardoor er geen tussenronden meer nodig zijn.

Inschrijfformulieren zijn te downloaden vanaf de website www.nttb-midden.nl Daarnaast ontvangen alle deelnemers van vorig jaar een individueel inschrijfformulier per e-mail. De verenigingen hebben verzamelinschrijfformulieren ontvangen. Inschrijven voor het seniorentoernooi is mogelijk tot 16 december 2012. De titelverdedigers van 2012 bij de heren en de dames zijn Mark van Werkhoven (VTV) en Sanne Flipsen (Hilversum).

Bij de jeugd waren vorig jaar iets meer dan 200 inschrijvingen van 15 verschillende verenigingen. De jeugd speelt in drie klassen: twee enkelklassen (indeling naar rating en naar leeftijd) en een dubbelspelklasse. De clubs hebben verzamelinschrijfformulieren ontvangen. De afdelingstitel bij de jongens werd vorig jaar in de wacht gesleept door Quinten van Dissel (Huizen) bij de jongens en Nena Zandman (SVE) bij de meisjes. De sluitingsdatum voor de inschrijving bij de jeugd is 10 december.