Hans van Gool leidt SHOT naar tweede plaats

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

{score wij 7 zij 3}Vrijdag stond de laatste wedstrijd voor SHOT op het programma. Het was erg spannend, vijf ploegen stonden onderling erg dicht bij elkaar en de plekken 2 tot en met 6 moesten nog verdeeld worden, waarbij degradatie voor de laatste 2 gold.

Rega uit Nijkerk kwam op bezoek bij SHOT en had 1 punt voorsprong. Voor SHOT was het duidelijk, de eerste thuiswinst van het seizoen moest worden binnengesleept. SHOT begon sterk, Martin Fransen en Hans van gool wonnen hun eerste partij, René de Gier kwam net iets te kort tegen de sterke Gerwin Jansen.

Het hoogtepunt van de avond werd het dubbelspel van Hans en Martin. Het Nijkerkse dubbel had nog geen wedstrijd verloren en ging gelijk op met de Soesters. In de vijfde game keken de Soesters tegen een achterstand van 10-6 aan, 4 matchpoints voor de tegenstanders werden weggewerkt en de spannende strijd boven de 11 resulteerde in bloedstolende momenten voor het publiek en de uiteindelijke winst voor Soest.

Door winst van René en Martin werd het 5-1 en de spanning was te snijden. Hans moest tegen de sterke Gerwin en overwon de Soester angstsituatie en won sterk waarmee de winst een feit was.

Hans zette ook zijn laatste partij in winst om en besloot zo zijn sterke seizoen met zijn 4e hattrick en de 7-3 winst voor SHOT. “Volgend seizoen gaan we voor het kampioenschap” was de overtuigende stelling van Martin die dit seizoen alleen deze laatste wedstrijd zijn ‘oude’ niveau haalde.