Nabeschouwing najaarscompetitie senioren 2012

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

De najaarscompetitie bij SHOT van de seniorenteams verliep redelijk makkelijk. Daar zal Barend, onze wedstrijdleider, geen hoofdbrekens over hebben gehad. De kampioenschappen (team 7 en 8) werden helaas gecompenseerd door 2 degradaties, van SHOT 2 en 5. Was die van SHOT 2 nog voorzien, die van SHOT 5 bepaald niet! We kijken nog even per team terug op de afgelopen competitie.

SHOT 1

In een ongemeen spannende poule werd ons 1e heen en weer geslingerd van de 2e plaats, naar de laatste plaats en weer terug. Het zat allemaal vreselijk dicht bij elkaar. Uiteindelijk finishte het team op plek 2, wat natuurlijk een uitstekende prestatie is. Hilversum 4 was de ongenaakbare kampioen.

SHOT 2

Vanaf de start was er binnen dit team (met veel debutanten, alleen Paul was bekend met dit niveau) weinig geloof in handhaving. Zij kregen enkele flinke zeperds te verwerken (van overigens zeer sterke 1e klas teams), maar bleven keurig hun wedstrijden uitspelen. De laatste plek was helaas onafwendbaar. In de 2e klas moet dit team weer leren winnen.

SHOT 3

Voor Axel en Danny was dit het debuut in de 2e klas. Altijd wel spannend, zoiets. Maar uiteindelijk heeft dit team (gesteund door de altijd rustige en ervaren Maria) een knappe 3e plaats bemachtigd. Ook tegen de koplopers werd goed gescoord. Grote klasse natuurlijk! Dat belooft veel voor de voorjaarscompetitie.

SHOT 4

Speelde een puike competitie en kwam net één schamel puntje tekort om Good Luck van het kampioenschap af te houden. Een mooie teamprestatie, al heeft Greg ons wel heel positief verrast! Een stabiel team dat ook in het voorjaar ongetwijfeld weer bovenin gaat meedraaien.

SHOT 5

Begon de competitie met een enorme uitglijder (niet op komen dagen), wat direct 10 punten in mindering opleverde. Deze klap is men in het verdere verloop van de competitie niet meer te boven gekomen. Het team dat normaliter goed mee moet kunnen in de 3e klas, eindigde uiteindelijk op een jammerlijke laatste plaats.

SHOT 6

Deze zeer ervaren jongens leken halverwege nog voor een kampioenschap te gaan. Maar in de returns miste men echter nogal wat puntjes en daarmee werd een 3e plek het hoogst haalbare. Daarover wordt overigens niet getreurd. In het voorjaar gaan ze het gewoon weer proberen.

SHOT 7

De snotneuzen van team 7 verrasten vriend en vijand met degelijk aanvallend spel. Mentor Joop had moeite om deze jongens te volgen. In een zinderend spannende competitie werd in de allerlaatste wedstrijd promotie veilig gesteld. Met name Sascha was vrijwel ongenaakbaar. Op naar de 3e klas!

SHOT 8

Na de onfortuinlijke degradatie in de vorige competitie, werd het verloren terrein nu op imposante wijze herwonnen. Met grote overmacht werd het team kampioen en mogen zij het terecht weer in de 4e klasse proberen. En ik denk dat zij daar nu wel een succes van gaan maken!

SHOT 9

Deze zeer geroutineerde spelers hebben een mooie competitie achter de rug. De koplopers werd het nog best lastig gemaakt. Dat leverde een strakke 3e plek op in de einduitslag. Daarmee is dit team best tevreden, want kampioen worden, dat willen ze eigenlijk niet. Prima zo!