Geslaagd Open Soester weekend achter de rug

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

De Menereis Open Soester, traditioneel de opening van het nieuwe jaar. En zo ook dit jaar weer. Met dit jaar een grote verandering, de senioren speelden dit jaar voor het eerst op zaterdag en de jeugd op zondag. Bij de senioren won Frank Hollak, bij de jeugd was Max Koopman de sterkste. Zaterdag werd het toernooi gezellig afgesloten met een Chinees/Indonesisch buffet. Als organisatie kijken we terug op een zeer geslaagd weekend! Dank aan alle vrijwilligers, deelnemers en begeleiders die dit toernooi mede mogelijk hebben gemaakt. En houd de komende deze site, onze Facebook pagina en de Picasa site in de gaten voor de laatste updates van foto’s en filmpjes.