Verdienstelijk gelijkspel SHOT 1 tegen SVE

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

{score zij 5 wij 5}SHOT trapte deze voorjaarscompetitie af met een uitwedstrijd op zaterdag tegen het sterke SVE. De SHOT-ters Martin Fransen, René Rietveld en René de Gier leverden een goede prestatie en sleepten een verdienstelijk 5-5 gelijkspel uit het vuur. Beide René’s wisten 2 partijen te winnen, Martin kwam één keer tot winst.

De opening van de wedstrijd was duidelijk voor SHOT. Na ruim een uur spelen, stond een verrassende 0-3 op het scorebord. Martin ontsnapte tegen Sean Bakker (3-2), René dG speelde sterk tegen Arno Luc Ackermann (3-0) en René R beet zich tegen Remco Haring vast in de wedstrijd en won met 3-1.

In de najaarscompetitie was SHOT erg goed in het verspelen van een opgebouwde voorsprong. Een helaas bleken de mannen nog steeds last te hebben van dit syndroom. Het dubbel werd kansloos verloren en in de tweede serie wist alleen René R van Sean Bakker te winnen. De voorsprong was daarmee geslonken tot 3-4.

In de laatste partijen van de avond leek SHOT zelfs op een nederlaag af te stevenen. Waar Martin geen kans had tegen Remco Haring, liet René R de overwinning tegen Arno Luc Ackermann uit zijn handen glippen. Het gelijkspel kwam uiteindelijk toch op het scorebord, nadat René dG gedecideerd Sean Bakker opzij had gezet.

Al met al keken de SHOT-ters tevreden terug op de wedstrijd. “Vooraf hadden we voor deze uitslag getekend”, aldus Martin. “Een goede opening van de competitie. SVE is een sterk team en dit een prima resultaat voor ons.”, zo reageerde René R na afloop. Volgende week wacht wederom een zware wedstrijd voor SHOT. Titelkandidaat Hilversum komt dan op bezoek in Soest.