Wederom 7-3 winst voor SHOT

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

{score zij 3 wij 7}In de uitwedstrijd tegen degradatiekandidaat SVO2 boekte SHOT wederom een 7-3 overwinning. De derde keer 7-3 op rij, dus in feite een hattrick. Er viel nog een hattrick te noteren: na een matige start in de competitie heeft Martin zijn topvorm gevonden en sloeg hij zijn eerste hattrick binnen.

Het wordt een wat eentoning verhaal, maar ook deze keer kwam SHOT weer op 0-3 voorsprong. Waar in de najaarscompetitie de motor daarna vaak haperde, kan SHOT de motor in deze competitie wat langer aan de praat houden. De Soesters liepen zelfs uit naar een 0-6 voorsprong. Zou er een monsterscore op het bord komen?

Maar net als vorige week begon de motor aan het eind van de avond wat mankementen te vertonen. “Het liep erg lekker aan het begin van de avond, maar we wisten dat er aan het eind nog wat moeilijke partijen zouden volgen.”, blikte Martin Fransen alvast terug. In partij 7 moest René de Gier het afleggen tegen de lepe Igor Heller. René Rietveld verloor daarna verrassend van Mario Weergang. Waar René in zijn eerste twee partijen en het dubbel fraaie staaltjes tafeltennis had laten zien, kwam hij in de partij tegen Mario niet in zijn spel.

De spannendste partijen werden voor het laatst bewaard. Martin worstelde en kwam boven in zijn partij tegen Heller en zette zo zijn eerste hattrick op het scorebord. In de laatste partij wist René dG na een 0-2 achterstand tegen Jan Willem Rouwhorst een vijfde game af te dwingen. “Jan Willem serveerde in de vijfde game een stuk lastiger en daar had ik moeite mee”, zo reageerde René na afloop van de verloren vijfde game.

Met 3x een 7-3 en één keer een gelijkspel doet SHOT lekker bovenin mee. De titelstrijd wordt gestreden met Hilversum en SVE, zij komen dit weekend tegen elkaar uit. Omdat SVE ook nog een inhaalwedstrijd voor de boeg heeft, kan pas halverwege de competitie echt bekeken worden wie welke voorlopige plaats op het erepodium bezet. Een mooie en spannende strijd om het kampioenschap ligt in ieder geval in het verschiet voor het tweede deel van de competitie.