Wederom mooie uitslagen voor de SHOT teams

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Al gaat het, door de bank genomen, goed met de seniorenteams in de competitie, deze week hadden met name het 2e en het 6e moeite met hun koppositie. Opvallend blijft de zegereeks van het 1e. Zelfs het dubbel werd gewonnen! Na deze week nog één ronde voordat (na een pauzeweek) de returns beginnen. Dan hebben we ook echt een goed beeld van de stand.

Alle uitslagen van de SHOT teams op een rijtje.

Hoofdklasse

SVO 2 SHOT 1 3 – 7 Weer een mooie overwinning. Ook het dubbel (pas de tweede winst in deze competitie, werd gewonnen! Martin (nog niet lekker in vorm tot dusver) won nu alles! René R. (2x) en René dG. (1x) maakten het feestje compleet.
2e Klasse

Hilversum 10 SHOT 2 5 – 5 Een lastige pot voor het 2e, dat Erwin Knecht als tegenstander trof. Erwin won natuurlijk alles (al maakte Paul het hem zeer lastig!) en dan is een gelijkspel al mooi. Paul speelde sterk en scoorde 2 maal. René en Rob voegden elk een punt toe.
2e Klasse

HTTC 3 SHOT 3 7 – 3 Tegen koploper HTTC moest het 3e hard werken om 3 punten te pakken. Rob toont nog steeds een uitstekende vorm (2x winst). Ook Danny pakte een punt, maar Maria bleef met lege handen staan.
3e Klasse

VTV 7 SHOT 4 5 – 5 In deze lastige poule lijkt ons 4e tot de middenmoot veroordeeld. Mark stuntte door ongeslagen te blijven tegen het sterke VTV. Wieb en Gerrit pikten beiden één punt mee.
3e Klasse

SHOT 5 VTV 6 5 – 5 Ook hier een knappe puntendeling met VTV. Michael was weer dominant aanwezig met 3 zeges. Gerben liet zich ook één keer feliciteren, maar Sascha lukte dat niet.
4e Klasse

Hilversum 18 SHOT 6 6 – 4 Een gevoelige tik voor ons 6e. Hilversum bleek een balvaardige tegenstander te zijn. Dank zij invaller Jan Opmeer (2 zeges) bleef de nederlaag beperkt. Adri en Joop wonnen elk slechts éénmaal. Desondanks nog steeds royaal aan kop.
4e Klasse

SHOT 7 Muiden 1 8 – 2 Tegen hekkensluiter Muiden werd flink uitgehaald. De koppositie werd daardoor versterkt. Barend en Fred bleven ongeslagen. George zoekt nog naar de vorm en moest 2 tegenstanders feliciteren.
4e Klasse

SHOT 8 UTTC 8 3 – 7 Tegen een zeer sterk UTTC toch nog 3 punten meegepikt. Vooral Daan laat zien een sterke 4e klasser te zijn met 2 keer winst. Martin pikte ook zijn potje mee. Koos kwam niet tot winst.
5e Klasse

SHOT 9 ZTTV 4 Deze wedstrijd is gepland in de vrije week. Het 9e speelde dus niet.