Ga jij ook naar het NK in Zwolle?

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Op 2 en 3 maart wordt het Nederlands Kampioenschap voor A-licenties. Na vele jaren Eindhoven, vindt het evenement dit jaar voor het eerst in Zwolle plaats, in het Landstede Sportcentrum. Naast het NK vinden diverse side-events plaats, zoals het NK iPONG, TableStars The Battle en het Jeugdklassentoernooi. Tijdens het NK zullen ook de oud-SHOT-ters Pepijn Leppers en Gamal de Groot weer acte de présence geven. Vorig jaar speelde Pepijn een geweldig toernooi en wist hij de halve finales te bereiken. Kan hij deze stunt dit jaar weer herhalen? Het zal moeilijk worden want de top bij de heren is erg breed, de vorm van de dag is dus erg belangrijk. Het NK belooft in ieder geval weer een mooi evenement te worden. Meer informatie over het toernooi en bijvoorbeeld de kaartverkoop vind je op www.nktafeltennis.nl