Heldere tussenstanden na inhaalwedstrijden

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Na de inhaalweek zijn de tussenstanden bij de senioren zuiver en kunnen we een voorzichtige voorspelling doen over het verdere verloop van de competitie.

Ook 2 Shotteams moesten nog een wedstrijd inhalen en deden dat met veel machtsvertoon.

De balans na 5 wedstrijden:

 

Hoofdklasse

SHOT 1 Concurrent SVE wist zijn inhaalwedstrijd overtuigend te winnen en komt daarmee aan kop. Shot staat op een fraaie 2e plek, vlak daarachter. Dat lijkt een probleemloze 2e helft te worden, of willen zij toch nog kampioen worden?
2e Klasse

SHOT 2 Ons 2e staat mooi bovenaan, maar voelt de hete adem van de concurrentie nog in de nek. Het wordt zaak om tegen de zwakkere broeders dikke uitslagen te scoren, om wat lucht te krijgen.
2e Klasse

SHOT 3 Het 3e lijkt een soepele competitie te draaien. Het staat nu 3e en dat lijkt ook de eindklassering te gaan worden. Prima zaak!
3e Klasse

SHOT 4 In de poule des doods bezet ons 4e nu de 4e plaats. En dat is nog niet zonder risico! In de tweede helft moet er toch wat beter gescoord worden. Als Mark wat vaker meedoet …?
3e Klasse

SHOT 5 Maarssen 4 10 – 0 Met een stevige uithaal tegen hekkesluiter Maarssen pakte het 5e resoluut de leiding in de poule. De marge met nummer 2 is nu 3 punten, niet erg royaal dus, maar als men oplettend blijft, dan is een kampioenschap zeker mogelijk!
4e Klasse

SHOT 6 De inhaalwedstrijd in deze poule heeft de verhoudingen niet wezenlijk veranderd, waardoor het 6e nu 7 punten voorsprong heeft op de concurrentie. Maar ja, men wilde toch ook kampioen worden?
4e Klasse

SHOT 7 Na een korte euforie aan kop van de ranglijst, is ons 7e met beide beentjes op de grond geland. Het staat nu 3e en dat zou ook zomaar de eindklassering kunnen worden.
4e Klasse

SHOT 8 Ook hier weinig nieuws in een overigens prima seizoen! De huidige 3e plek is een puike prestatie. Handhaving lijkt hier (als promovendus) wel te gaan lukken. Bij de les blijven, mannen!
5e Klasse

SHOT 9 ZTTV 4 9 – 1 Met een stevige score in de inhaalwedstrijd heeft ons 9e gelijk goed afstand genomen van de gevarenzone. Een mooie 4e plek is het resultaat. En dat mogen zij niet meer uit handen geven.