Eerste wedstrijden van de returns zitten erop

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

De eerste return wedstrijd is altijd een toets of teams hun positie weten te consolideren. De koplopers SHOT 2 en SHOT 5 liepen helaas schade op en ook SHOT 8 deed slechte zaken. Opvallend was weer dat er dit weekeinde slechts 2 dubbels gewonnen werden.

Alle uitslagen van de SHOT teams op een rijtje.

 

Hoofdklasse

SHOT 1 SVE 2 3 – 7 In de wedstrijd om de titel in de Hoofdklasse bleek SVE duidelijke de betere. SVE gaat kampioen worden. Alleen René Rietveld bleef overeind met 2 keer winst. Hans kon nog 1 punt toevoegen. René de Gier moest al zijn tegenstanders feliciteren.
2e Klasse

SHOT 2 Tielse TC 2 6 – 4 Tegen de hekkesluiter kwam een zeer krampachtig spel op tafel met een bescheiden winst als gevolg. Alleen Paul bleef onverstoorbaar en won alles. Rob (2x winst) en vooral René (1x) speelden teveel tegen zichzelf en deden zichzelf daarmee tekort.
2e Klasse

SHOT 3 TOVO 1 8 – 2 Ook het 3e trof de ‘nummer laatst’ en scoorde een strakke 8-2. Alleen het dubbel en een pot van Maria gingen verloren. Rob en Danny haalden de volle winst binnen. Het team is nu al veilig en kan gaan freewheelen.
3e Klasse

SHOT 4 TVP 2 7 – 3 Een mooie overwinning, waarmee het team afstand neemt van de gevarenzone. Er kan nu weer naar boven gekeken worden op de ranglijst. Mark bleef weer ongeslagen, maar ook Wieb en Greg sloten met elk 2x winst goed aan.
3e Klasse

TTVN 3 SHOT 5 5 – 5 TTVN zat in de gevarenzone en weerde zich dus kranig. SHOT moest met 5 punten genoegen nemen. de koppositie moet hierdoor nu gedeeld worden. Michael pakte 2 potten, Gerben en Martijn wonnen elk éénmaal. Gelukkig werd ook de dubbel gewonnen.
4e Klasse

SHOT 6 Good Luck 2 7 – 3 Met deze winst tegen de rode-lantaarndrager liep het 6e zowaar nog verder uit op de concurrentie. Een kampioenschap mag hier niet meer mis gaan. Pim en Adri wonnen elk twee potten en Joop scoorde zomaar een hattrick.
4e Klasse

Huizen 7 SHOT 7 Deze wedstrijd werd uitgesteld.
4e Klasse

Rega 7 SHOT 8 6 – 4 Het 8e maakte een pijnlijke uitglijder tegen de hekkesluiter en moet daardoor weer oppassen om niet in de gevarenzone terecht te komen. Sebastiaan scoorde een solide hattrick, maar Koos (1x winst) en invaller Jan Jansen bleven hierbij achter.
5e Klasse

Iduna 2 SHOT 9 10 – 0 Tegen koploper Iduna liep het 10e een flinke zeperd op. Hans de Heij en René bleven zonder winst, maar ook kopman Anton kon geen pot pakken. De concurrentie kwam daardoor naderbij. Het blijft dus oppassen voor deze jongens.