SHOT verliest bij Hilversum

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

{score zij 6 wij 4}Na de nederlaag tegen SVE probeerde SHOT de draad weer op te pakken in en tegen Hilversum. SHOT wist echter niet te winnen en noteerde de twee nederlaag van de competitie: Hilversum bleek met 6-4 te sterk.

Bij SHOT was kopman René Rietveld verhinderd. Voor SHOT verschenen daarom Martin, Hans en René de Gier achter de tafel. Bij Hilversum speelde verrassend André Louwen voor het eerst deze competitie mee. Hij werd bijgestaan door Pieter Salentijn en Duco Bruns.

De opening van de wedstrijd was voor SHOT. Martin en Pieter speelde een geweldige partij. Hoog niveau en bol van de spanning. Het resultaat was net als de vorige keer: Martin won met 2 punten verschil. Hans kwam daarna in actie tegen Duco. Mentaal gesterkt door het feit de angstgegner van Duco te zijn, versloeg Hans na een valse start Duco toch redelijk eenvoudig. Daarna pakte Hilversum de eerste punten. René was niet opgewassen tegen de sluwe André en het koningskoppel van SHOT verloor het dubbel.

Alvorens Hilversum een paar punten op rij scoorde, pakte Martin eerst nog zijn tweede partij. Hij won van Duco. Van 2-3 achter liep Hilversum vervolgens uit naar 6-3. De afsluiting was voor Hans, die in een kraker Pieter wist te verschalken en daarmee het 4e punt voor SHOT op het scorebord zette.

In de tussenstand zakt SHOT naar de 3e plaats, de achterstand op Hilversum bedraagt echter slechts 2 punten. SVE versterkte dit weekend zijn koppositie door 9-1 te winnen van Elan. De wedstrijd van volgende week (tegen Elan) is uitgesteld, deze wordt ingehaald op zaterdag 6 april.