WUTTO Hardbat

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

De interesse en aandacht voor de WUTTO Hardbat toernooien (de ‘plankjes’ toernooien) groeit snel. Op 1 juni 2013 organiseerde SHOT het 1e WUTTO SHOT Hardbat Open. Deze editie werd gewonnen door Reginald Kraaijenbrink, die in de finale te sterk was voor Arnoud Meijer.

Op zaterdag 24 mei 2014 was de 2e editie. Arnoud Meijer nam revanche en versloeg in een zinderende finale Yohan Lecomte. Beide finalisten zullen ook bij de komende editie weer acte de présence geven.

Op zaterdag 23 mei 2015 zal de 3e editie van de WUTTO SHOT Hardbat Open plaats vinden. Aanvang is 10:00u, de finales zijn uiterlijk om 17:00u. Zoals gebruikelijk bij de WUTTO toernooien worden de batjes door de organisatie geleverd. Er zal bij dit toernooi gespeeld worden met het type Vigor.

Alle informatie over het toernooi vind je in de uitnodiging. Wil je je inschrijven? Klik dan links in het menu op ‘Inschrijfformulier’. Heb je vragen, stuur dan een mailtje naar wutto@shot.nl.

Noot: in de bevestigingsmail staat in een aantal gevallen niet het IBAN-nummer van de bankrekening vermeld. Het IBAN-nummer is NL70 RABO 0359 9593 93.

Update 20 mei

Toegevoegd: Yorick van Teeseling.

Totaal nu 24 senioren en 8 jeugdspelers.

Update 18 mei

Toevoegingen:

Casper Veenboer
Kelvin Heemstra
Chantal Poelwijk
Michael Stefan Keller

Helaas heeft Yohan Lecomte zich afgemeld voor het toernooi.

Update 17 mei

Nog een paar mooie inschrijvingen erbij:

Reginald Kraaijenbrink
Robin Luijer
Danny Hilhorst
Michel van de Kamp

Inschrijven kan nog een paar dagen, dus schrijf je nog snel even in! Verderop deze week een nieuwe bijgewerkte deelnemerslijst.

Update 12 mei

Voor het seniorentoernooi staat het aantal deelnemers nu op 16. De volgende spelers hebben zich ingeschreven (alfabetische volgorde).

Jan Willem van Asch
Hans de Heij
Joost de Kleijn
Gerben de Radder
Jan Faessen
Herman Gieling
David Harvengt
Rob Huis in ’t Veld
Pim Kleine Rammelkamp
Yohan Lecomte
Arnoud Meijer
Wilco Roes
Esther Udinga
Matthieu Wegh
Frank Weijers
Jos Wynands

Net als voorgaande jaren hebben we ook een jeugdtoernooi, voor de SHOT-ters. Hieraan doen in ieder geval de volgende spelers mee:

Boris Brands
Leah de Heij
Luuk Houtgast
Koen Houtgast
Tristan Olff
Ronnie Pietersen
Jesse Uiterwijk
Jip Weijers