Eerste beslissingen lijken te vallen bij de senioren

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Een kampioenschap lijkt voor het 1e van de baan, terwijl het 2e juist nu een mooie koppositie met een veilige marge heeft opgebouwd. Ook het 4e en 5e deden goed van zich spreken met knappe overwinningen. Voor beide teams wordt het de komende weken zeer spannend. Lukt het wel of lukt het niet?

 

Alle uitslagen van de SHOT teams op een rijtje.

Hoofdklasse

Hilversum 5 SHOT 1 6 – 4 Twee teams die aan elkaar gewaagd zijn. Met deze uitslag is het 1e definitief uit beeld voor een kampioenschap (wat zij waarschijnlijk helemaal niet erg vinden). Martin (de vorm is weer helemaal terug) en Hans wonnen beiden knap 2 maal. René de G. bleef helaas met lege handen staan.
2e Klasse

UTTC 5 SHOT 2 2 – 8 Een prima uitslag, waarmee ons 2e zijn positie aan kop versterkt heeft. Alleen Hilversum kan nog volgen, maar mag niet promoveren (omdat een te sterke speler is opgesteld). Rob en Paul scoorden beiden 2 punten en Joris bleef weer eens ongeslagen.
2e Klasse

UTTC 3 SHOT 3 5 – 5 Net als op de heenreis weer een gelijkspelletje. Opvallend was dat Axel een gave hattrick scoorde. Rob kon daar twee punten aan toevoegen. Maria redde het steeds net niet.
3e Klasse

Hilversum 16 SHOT 4 2 – 8 Het 4e komt nu lekker op gang. Met deze mooie uitslag gaat zelfs de koploper (5 punten voorsprong) weer bang worden! Greg bleef knap ongeslagen. Mark verloor hier onverwacht een pot en tikte net als Wieb 2 punten binnen.
3e Klasse

SHOT 5 Hilversum 12 6 – 4 Weer alleen aan kop door een zeer knappe overwinning op de directe concurrent. Maar het blijft hier reuze spannend! Michael en Sascha haalden beide 2 strakke punten binnen. Gerben voegde hier een punt aan toe. Gelukkig wint dit team ook regelmatig de dubbel!
4e Klasse

Bijmaat 7 SHOT 6 Deze wedstrijd is uitgesteld tot de vrije week (na wedstrijd 9). Desondanks blijft het 6e bovenaan staan.
4e Klasse

SHOT 7 Lelystad 4 5 – 5 Een voorzichtige puntendeling tegen het laaggeplaatste Lelystad. Positief was dat George weer eens lekker scoorde met twee winstpartijen. Jan (1x) en Fred (2x) maakten het gelijkspel vol. Het is wel zaak dat de komende weken de nodige punten gepakt worden om geen degradatiezorgen te krijgen.
4e Klasse

SHOT 8 Woerden 7 4 – 6 Een krappe nederlaag tegen het lastige Woerden. Het blijft daardoor oppassen voor het 8e. Daan won knap 2 partijen. Sebastiaan en invaller Anton boekten beide 1 zege.
5e Klasse

SHOT 9 Huizen 10 2 – 8 Een gevoelige tik voor het 9e. Hiermee lijkt de 4e plaats het hoogst haalbare te worden in deze poule. Hans B. en René zegevierden beiden éénmaal. Hans de H. kon dat voorbeeld helaas niet volgen en bleef puntloos.