Spanning stijgt ten top bij senioren

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Met, voor de meeste teams, nog maar twee wedstrijden voor de boeg, stijgt de spanning voor sommigen tot grote hoogten. Maar liefst 4 teams strijden voor een kampioenschap. Degradaties lijken er dit jaar niet aan te komen.

 

 

Alle uitslagen van de SHOT teams op een rijtje.

Hoofdklasse

SHOT 1 Elan 1 De wedstrijd tegen Elan 1 werd uitgesteld naar zaterdag 6 april (16:00 uur in de Shot-zaal). Het 1e lijkt te kunnen gaan freewheelen; het is duidelijk wie kampioen wordt en wie de degradanten zijn.
2e Klasse

SHOT 2 Gispen 2 8 – 2 Mooie royale zege tegen Gispen dat daarmee naar de laatste plaats geduwd werd. De noppen-orgels Joris en Paul heersten soeverein. Rob moest twee tegenstanders feliciteren. De laatste wedstrijd uit tegen concurrent WIK wordt een kraker om het kampioenschap.
2e Klasse

SHOT 3 TTVN 3 7 – 3 Zonder kopman Rob werd toch prima gewonnen van TTVN. Axel won weer 3 potten. Maria en Danny pakten elk twee punten. De kaarten zijn hier al geschud; een 2e plek is het maximaal haalbare resultaat.
3e Klasse

SHOT 4 SVE 6 7 – 3 Het gaat de laatste weken crescendo. Nu was SVE het slachtoffer. Greg, Wieb en Gerrit wonnen allen twee keer. Er is nog een kleine kans op het kampioenschap, maar dan zal volgende week VTV verschalkt moeten worden!
3e Klasse

Maarssen 4 SHOT 5 1 – 9 Deed wat het moest doen tegen de nummer laatst. Sascha en Gerben haalden de volle buit binnen. Alleen Martijn liet een puntje glippen. Omdat Hilversum onderuit ging in Nieuwegein, is er ineens een ruime voorsprong. Maar de laatste twee wedstrijden zijn bepaald geen makkies!
4e Klasse

SHOT 6 VTV 11 6 – 4 Een zuinige overwinning op het lastige VTV. Maar de koppositie is niet in gevaar. Volgende week moet tegen concurrent Hilversum de rug recht gehouden worden. Joop, Adri en Pim wonnen alle 2 partijen.
4e Klasse

Hilversum 20 SHOT 7 5 – 5 De punten werden gedeeld met Hilversum dankzij de bekende hattrick van Barend. Fred en Jan bleven elk op één winstpartij steken. De snee is er een beetje uit bij het 7e. Maar de 4e plek lijkt niet meer in gevaar te komen in de laatste wedstrijden.
4e Klasse

WIK 4 SHOT 8 Zag zijn wedstrijd tegen WIK uitgesteld worden naar 5 april. Er staan nog enkele pittige wedstrijden voor de deur, maar de 4e plek moet hier vastgehouden kunnen worden.
5e Klasse

Over ’t Net 6 SHOT 9 7 – 3 Een nette nederlaag tegen de kampioenskandidaat. Anton haalde knap zomaar alle punten binnen. Hans (B.) en Jan bleven helaas zonder winst. De laatste wedstrijden zijn juist tegen de staartploegen. Nog even opletten mannen!