SHOT 5 kampioen!

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

De eerste beslissingen zijn gevallen. SHOT 5 werd een weekje eerder dan verwacht kampioen in de 3e klasse. SHOT 4 mocht er even aan de titel ruiken, maar kreeg stevig klop. Het 6e kan in de inhaalwedstrijd ook de titel al veilig stellen.

 

Alle uitslagen van de SHOT teams op een rijtje.

Hoofdklasse

SHOT 1 SVO 2 7 – 3 Een regelmatige overwinning voor het 1e. Niet echt belangrijk meer, maar wel voor tegenstander SVO, dat nog stevig van zich af beet. Hans en René R. bleven ongeslagen. René de G. kon daar 1 punt aan toevoegen.
2e Klasse

SHOT 2 Hilversum 10 4 – 6 De eerste nederlaag voor het 2e en meteen ook Joris van de 100% af. Toch geen malheur, want dit Hilversum (met de ongenaakbare Erwin Knecht) speelt voor spek en bonen mee. Nog 2 puntjes in de laatste wedstrijd en de titel is binnen! Joris (2x) en Rob en René dus beiden 1x winst.
2e Klasse

SHOT 3 HTTC 3 6 – 4 Tegen koploper HTTC werd een knappe overwinning geboekt. Ook het spelpeil was zeer het aanzien waard. Rob scoorde een gave hattrick. Axel won 2 potten. Danny (wel sterk in het dubbel) bleef zonder winst. De mooie 2e plek is daarmee definitief.
3e Klasse

SHOT 4 VTV 7 1 – 9 In de kampioenswedstrijd tegen VTV kreeg ons 4e er ongenadig van langs. Ook hier moet men dus tevreden zijn met een (overigens knappe) 2e plaats. Mark redde nog de eer. Wieb en Gerrit bleven met lege handen staan.
3e Klasse

VTV 6 SHOT 5 3 – 7 Een degelijke zege en omdat concurrent Hilversum klop kreeg, zowaar nu al een kampioenschap voor het 5e! Gefeliciteerd! De punten werden binnengehaald door Michael (3x), Gerben (2x) en Sascha (1x).
4e Klasse

SHOT 6 Hilversum 18 6 – 4 Weer een krappe overwinning, maar nu wel tegen de directe concurrent. Prima dus! Volgende week kan de titel al binnengehaald worden als er 7 punten gescoord worden in de inhaalwedstrijd. Pim bleef soeverein ongeslagen. Joop voegde daar 2 punten aan toe. Adri heeft een dipje en won 1 keer.
4e Klasse

Muiden 1 SHOT 7 3 – 7 Een droge overwinning tegen hekkensluiter Muiden. Barend verloor zomaar zijn allereerste competitiewedstrijd. George en Jan wonnen ook elk 2 keer. Uiteindelijk gaat het 6e nog knokken voor een 3e of 4e plaats op de eindlijst.
4e Klasse

WIK 4 SHOT 8 De bepaald niet onbelangrijke wedstrijd tegen WIK werd uitgesteld tot 5 april. Volgende week dus verslag.
5e Klasse

ZTTV 4 SHOT 9 4 – 6 Een benauwde winst ten ZTTV, dat men onder zich moest houden. Good old Ton maakte zijn opwachting in het 9e en bleef ongeslagen. Anton pakte twee potten. René kon helaas geen potten breken. In de laatste wedstrijd tegen Lelystad moet revanche genomen worden voor de smadelijke nederlaag in de uitwedstrijd.