SHOT 2 en SHOT 6 nu ook kampioen

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Na het 5e team, haalden deze week ook het 2e en 6e team de titel binnen. Gefeliciteerd mannen! Daarmee komt de kampioensteller dus op 3 te staan. Er zijn geen degradanten dit jaar. Een prima voorjaarscompetitie dus voor Shot. Deze week was de inhaalweek. Niet alle teams kwamen dus in actie.

Alle uitslagen van de SHOT teams op een rijtje.

Hoofdklasse

SHOT 1 Elan 1 8 – 2 In een wedstrijd die vooral voor Elan belangrijk was, wist SHOT een ruime overwinning te behalen. Dat ging overigens lang niet altijd gemakkelijk. René R. en Martin haalden de maximale score. René de G. won 2 keer. Het dubbelspel was het minpuntje van de dag. Met de laatste wedstrijd tegen degradant UTTC nog voor de boeg, is een 2e plaats hier heel reëel.
2e Klasse

WIK 2 SHOT 2 3 – 7 Om de laatste puntjes voor het kampioenschap binnen te halen, toog het 2e met de noppenkoningen Paul en Joris naar de directe concurrent uit Kockengen. Daar had WIK niet van terug. Paul en Joris bleven ongeslagen. René wist één tegenstander te verschalken.
4e Klasse

Bijmaat 7 SHOT 6 1 – 9 Ook SHOT 6 haalde met overtuiging de laatste punten binnen voor het kampioenschap. Thuis was Bijmaat nog lastig; nu werd het een veegpartij. Alleen het dubbel ging verloren. Adri, Pim en Joop bleven dus ongeslagen. De wedstrijd van volgende week wordt dus een formaliteit.
4e Klasse

Huizen 7 SHOT 7 9 – 1 Thuis werd nog gewonnen van Huizen. Nu werd een vette nederlaag geleden door het 7e. Zelfs Barend deelde in de malaise door 3 keer te verliezen. Fred deed het niet veel beter. George wist gelukkig de eer te redden. De laatste wedstrijd tegen kampioen Werinon wordt nog een pittige.
4e Klasse

WIK 4 SHOT 8 4 – 6 Het 8e moest ook naar Kockengen en wist eindelijk weer eens te winnen. Een zeer nuttige zege, want hiermee blijft WIK definitief op de ranglijst onder het 8e. Handhaving is daarmee voor het 8e een feit.