Flauwe slotronde competitie

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

De slotronde van de competitie was voor alle teams ‘om des keizers baard’. Dat was te zien in de magere uitslagen die veel teams boekten. Uitzonderingen vielen er te noteren voor het 1e, 6e en 9e team, die alle royaal wonnen. We kunnen ons alweer richten op de komende najaarscompetitie. De 3 kampioensteams zullen op de clubkampioenschappen gehuldigd worden.

Alle uitslagen van de SHOT teams op een rijtje.

Hoofdklasse

UTTC 1 SHOT 1 0 – 10 Een bijna voorspelbare maximale score tegen de kansloze degradant. De overmacht leidde soms tot ongeconcentreerd spel. Toch bleven Hans, Martin en René R. ongeslagen. Een mooie 2e plaats is het resultaat van een goede competitie.
2e Klasse

SHOT 2 Het 2e had vorige week al zijn laatste wedstrijd gespeeld en zal als kampioen gehuldigd worden op de clubkampioenschappen.
2e Klasse

ZTTV 1 SHOT 3 5 – 5 Een zuinig gelijkspelletje tegen het gedegradeerde ZTTV. De knappe 2e plek op de eindlijst kwam hiermee echter niet in gevaar. Axel en Danny tikten beide 2 punten binnen. Invaller Gerben voegde daar één punt aan toe.
3e Klasse

Veenland 1 SHOT 4 5 – 5 Ook hier werden de punten gedeeld. Gerrit en Greg scoorden beiden 2 maal. Bij Wieb was het kaarsje uit, hij bleef zonder winst. Toch heeft het 4e na een lastige competitie toch mooi de 2e plaats weten te pakken.
3e Klasse

SHOT 5 HTTC 4 5 – 5 Het kampioenschap was al binnen. Ook het 5e zal dus gehuldigd worden. Tegen HTTC bleef de teller op 5 steken, vooral omdat Martijn zijn draai niet kon vinden. Michael (3x) en Sascha (2x) kwamen wel tot winst.
4e Klasse

Laren 3 SHOT 6 2 – 8 Ook hier was het kampioenschap al binnen. Toch bleef de focus goed om competitievervalsing te voorkomen: een strakke overwinning. Pim tikte de punten weer makkelijk binnen, een hattrick dus. Adri en Joop wonnen elk 2 maal.
4e Klasse

SHOT 7 Werinon 1 2 – 8 Tegen de kampioen was de tegenstand beperkt. Fred en George lieten zich beide éénmaal feliciteren. Barend kon de draad nog niet oppakken en bleef ook deze week zonder winst. Een 4e plek op de ranglijst is het resultaat en daar zal dit team niet tevreden mee zijn.
4e Klasse

SHOT 8 Gispen 5 5 – 5 Een knap gelijkspel tegen kampioen Gispen. Een fraaie 3e plaats in de eindrangschikking is daarmee het verdiende loon. Daan bevestigde zijn goede vorm en bleef knap ongeslagen. Ook Sebastiaan kon goed volgen met 2 zeges. Koos moest helaas alle tegenstanders feliciteren.
5e Klasse

SHOT 9 Lelystad 7 9 – 1 Een mooie afsluiting van de competitie met een strakke zege tegen de rode lantaarndrager. En daarmee eindigt het 9e als 4e op de lijst. Hans en Hans bleven ongeslagen. René liet één puntje liggen.