Kampioenen bij de jeugd

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Met zekerheid en trots kunnen we jeugdteam 2 feliciteren met hun kampioenschap in de 5e klasse. Vandaag heeft het team hun krachten nogmaals laten overtuigen door met 10-0 te winnen van gastteam VTV. Geen genade, deze jongens wilden 100% zekerheid dat hun voorsprong gegarandeerd zou zijn. Dit houdt in, 21 punten voorsprong op nummer 2, die in 2 wedstrijden (vandaag en volgende week) deze afstand nooit meer in kan halen. Gefeliciteerd Jackie, Damy en Rex! Jullie zullen spoedig horen over de huldiging.

Wie het ook goed doen en wij zeker niet mogen vergeten, zijn de starters. Team 6 en 7 zijn koploper in hun poule en zullen aanstaande zaterdag hun finale wedstrijden gaan spelen. We hebben er volgend seizoen nieuwe talenten bij.

Volgende week zijn de laatste wedstrijden voor de jeugd van dit seizoen. Helaas kunnen we geen extra kampioenen meer bijrekenen. Ondanks dit zien we wel een hoop mooie individuele resultaten, waaruit op te maken valt dat er volgend seizoen geknald zal gaan worden! Medailles zullen alvast geslepen worden.