SHOT 1 sluit af in stijl

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

{score zij 0 wij 10}De laatste wedstrijd van de voorjaarscompetitie. Voor SHOT stond de uitwedstrijd tegen het al gedegradeerde UTTC op het programma. Een afsluiting in stijl, dat werd het. SHOT ondervond niet al te veel tegenstand en na 3 uur tafeltennis stond 0-10 op het programma.

Voor UTTC stond er weinig meer op het spel in de laatste wedstrijd. Het team staat stijf onderaan en degratie is al lang een feit. Voor de mannen van SHOT stond de tweede plaats in de eindrangschikking nog op het spel. Hiervoor moest een voorsprong van één punt op Hilversum verdedigd worden.

Hans, Martin en René R maakten vanaf het begin duidelijk dat er voor hun maar één score mogelijk was. De eerste drie partijen gingen in no-time naar SHOT. Na uitvoerig overleg over wie er zouden dubbelen, ging het dubbel ook razendsnel naar de bezoekers uit Soest.

Waar René in zijn laatste partij wat al te gemakkelijk ging spelen en hem dat bijna in problemen bracht, was er in alle andere partijen geen vuiltje aan de lucht. Binnen 3 uur stond dan ook de einduitslag 0-10 op het scorebord.

Daarmee verzekerde SHOT zich van de fraaie 2e plaats in de Hoofdklasse. Ook in de najaarscompetitie wist SHOT de 2e plaats te bemachtigen. Groot verschil met die competitie was dat de verschillen tussen de teams in het voorjaar veel groter waren. In het najaar haalde SHOT in totaal 50 punten, nu waren dat er 68.

De terechte kampioen in de Hoofdklasse is SVE, dat zaterdag SVO versloeg. Op de slotdag wist SVO concurrent Elan onder zich te houden dat daardoor samen met UTTC degradeert naar de 1e Klasse. Hilversum bezet de derde plaats in de poule.