Geslaagde minimeerkampen voor SHOT

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Op 25 mei werden de laatste minimeerkampen van het seizoen gehouden bij de vereniging WIK. SHOT stuurde 10 spelers en 4 coaches naar Kockengen.

Er werd goed gespeeld en de helft van de SHOT-ters wist met een prijs naar huis te gaan. Vier van de tien poules werden gewonnen door een SHOT-ter en in één poule werd SHOT tweede. Rick, Sven Bovens, Max, Jimmy en Jip wisten games en partijen te winnen. Maar vielen helaas buiten de prijzen. Jip had evenveel punten als de nummer 1 en 2. Maar na het tellen van punten (zelfs in games was het gelijk) viel hij net buiten de prijzen. Sven den Uijl werd heel knap 2e. Luuk, Koen, Boris en Jesse werden 1e in hun poule. Al met al een geslaagde dag. Rene, Joris, Dennis en Robbie bedankt voor het coachen. De ouders van Boris, Jesse, Jip en Luuk/Koen bedankt voor het rijden.