Elsbeth den Harder scoort hattrick!

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Op zaterdag 15 juni vonden de clubkampioenschappen van 2013 plaats. Altijd een leuk en gezellig toernooi wat gespeeld wordt nadat de competitie en toernooien zo goed als klaar zijn. Een soort seizoensafsluiting wat betreft het serieuze tafeltennis.

Vanaf 12 uur kwamen alle spelers die zich hadden opgegeven voor deelname, binnen druppelen . Met een deelnemersveld van 20 spelers werden er indelingen gemaakt op drie verschillende niveau’s; Jeugd 3, Jeugd 2 en Jeugd 1.

Jeugd 3 bestond uit een poule van 7 spelers welke gezien de uitslagen toch redelijk goed aan elkaar gewaagd waren. Uiteindelijk moest in de allerlaatste wedstrijd van deze poule bepaald worden wie eerste en wie tweede zou worden. Na een spannende pot in vier games was het Bas Jacobsen die zegevierde tegen Koen Houtgast.

Jeugd 2 bestond uit een poule van 6 spelers en ook hier mag gezegd worden dat de spelers aan elkaar gewaagd waren. Aan het einde van de poules moest er op onderling resultaat bepaald worden wie eerste en wie tweede werd. Zowel Ruben als Reda hadden een gelijk aantal gewonnen wedstrijden. Echter wist Ruben in de onderlinge wedstrijd nipt met 3-2 van Reda te winnen.

Jeugd 1 was mooie poule van 7 spelers die uiteindelijk om de felbegeerde wisselbeker gingen strijden. Van tevoren was het natuurlijk de vraag of Elsbeth haar hattrick zou gaan scoren. Zij is ook al onze clubkampioen in de afgelopen twee jaar geweest. Kijkende naar de uitslagen van de poule bleek dat Elsbeth ook dit jaar met kop en schouders boven de deelnemers uitstak. Met 6 gewonnen wedstrijden uit 6 gespeelde wedstrijden werd zij eerste bij Jeugd 1 en mag zich de enige echte clubkampioen noemen van 2013. Damy kwam er helaas net niet aan te pas en moest alleen het onderspit delven tegen Elsbeth. Een mooie en verdiende tweede plaats.

Rond een uurtje of 5 vonden de prijsuitreikingen plaats en werden onder luid applaus alle winnaars gefeliciteerd. Daarna vond ook de huldiging plaats van het 2e jeugd team dat in het voorjaar kampioen is geworden in de 5e klasse. Speciaal voor deze gelegenheid heeft de moeder van Rex haar bakkunsten laten zien en een hele mooie en lekkere taart voor iedereen gemaakt.

Voor een kleine bijdrage kon iedereen s avonds blijven eten en hebben we tijdens het eten nog met zijn allen film gekeken. Enkele diehards waagden zich daarna nog even aan een potje voetbal in de zaal alvorens iedereen weer naar huis ging.

Kortom, een ontzettend leuk toernooi, gezellig avondeten en een film gekeken met zijn allen. Volgend jaar doen we dit natuurlijk weer eens goed overnieuw!