Sportmeerkamp in Soest

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Misschien hebben jullie het al gehoord of gelezen in de krant dat het najaarsseizoen van 2013 wordt ingeluid met een Sportmeerkamp tussen vier verschillende sportverenigingen waaronder SHOT. Het initiatief van de sportmeerkamp is ontstaan uit de samenwerkingen van verschillende verenigingen onder de naam ‘Sport in Soest’. In de bijlage vind je de uitnodiging met alle uitleg wat deze Sportmeerkamp nou precies gaat inhouden. Het zou ontzettend leuk zijn als wij als vereniging een aantal teams deel kunnen laten nemen aan dit evenement om te proberen de wisselbeker voor een jaar naar SHOT toe te halen.

Graag zien wij jullie reacties (vragen en/of ingevulde formulieren) tegemoet en hopen op een leuk deelnemersveld. Alles sturen naar rene.rietveld@shot.nl. Graag uiterlijk dinsdag 23 juli!