Najaarscompetitie weer van start

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

In de week van 9 september gaat de najaarscompetitie 2013 van start. SHOT treedt deze competitie aan met 11 seniorenteams en 7 jeugdteams. Op onze site kun je verrichtingen van de diverse teams volgen. Ieder weekeinde worden de uitslagen en standen bijgewerkt zodat je goed op de hoogte kunt blijven. Daarnaast zal hier ook elk weekeinde een samenvatting van de seniorenwedstrijden te zien zijn. Alle indelingen en uitslagen vind je onder het menuĀ Competitie/Senioren. Hier een vooruitblik en de eerste wedstrijd:

SHOT 1 Deze poule lijkt heel geschikt om kampioen te worden. Maar willen deze jongens dat nu al? Wordt een interessante competitie! Zeker nu Roy Kapel op de valreep het team komt versterken. Eerste wedstrijd, 13 september, thuis tegen Elan 1. Is nog een hele kluif!
SHOT 2 Toch nog Hoofdklasse. En dat wordt natuurlijk een mooie uitdaging! Een 3e plek lijkt hier haalbaar. Eerste wedstrijd, 13 september, thuis tegen Over ’t Net 1. Moet gewonnen kunnen worden.
SHOT 3 Het verloren gegane terrein weer knap herwonnen. Maar dan wordt het hard knokken voor handhaving in de 1e klas! Eerste wedstrijd, 13 september, uit tegen UTTC 1. Een mooie (maar sterke) opwarmer.
SHOT 4 Een team met kampioensaspiraties in de 2e klas. Zeer homogeen ook. Waarschijnlijk wordt VEV de concurrent. Eerste wedstrijd, 13 september, uit tegen VTV 6. Moet gewonnen kunnen worden.
SHOT 5 Voor ons 5e is deze eerste competitie in de 2e klas er een van ‘de dood of de gladiolen’. Ze gaan er zeker voor! Wordt elk duel een degradatiewedstrijd? We gaan het zien. Eerste wedstrijd, 13 september, thuis tegen Huizen 4. Knallen!
SHOT 6 In de 3e klas gaan deze jongens weer voor de titel? Lijkt niet onmogelijk in deze poule! Wordt ongetwijfeld weer spannend. Eerste wedstrijd, 13 september, uit tegen Huizen 5. Is een mooie test!
SHOT 7 Gevaarlijke poule in de 3e klas, waarin alleen De Vaart een zekere degradant lijkt. Ook hier geldt voor de jonge jongens: elke wedstrijd knallen! Eerste wedstrijd, 13 september, thuis tegen de oudjes van Hilversum 18.
SHOT 8 Deze 4e klas poule lijkt goede kansen te geven voor een kampioenschap. Alleen TTVN lijkt een sterke tegenstander. Of gaat het 8e ons weer een loer draaien. Je weet het nooit! Eerste wedstrijd, 13 september, uit tegen UTTC 9. Weten we meteen waar we aan toe zijn.
SHOT 9 Leuke poule waarin Maarssen en Over ’t Net de sterkere tegenstanders lijken. Middenmoot moet weer haalbaar zijn. Eerste wedstrijd, 13 september, thuis tegen De Schans 4. Mooie test!
SHOT 10 Een poule van 5 in de 5e klas voor ons 10e. Een poule met tegenstanders bij de kleine clubjes. Smaakmaker is natuurlijk meteen de eerste wedstrijd, 10 september, uit bij Overhees 2!
SHOT 11 Ook het 11e gaat zijn geluk beproeven in de 5e klas. De te kloppen ploegen lijken Hilversum en ONI. Gewoon de beuk erin, jongens (en meisjes!). Eerste wedstrijd, 13 september, uit tegen VTV 13.