Oudjes niet opgewassen tegen jong bloed

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

Afgelopen vrijdag stond er een oefenwedstrijd op het programma tussen team 1 en 2 van de senioren. Een mooie manier om het nieuwe seizoen te starten en om te kijken waar we staan.

Waar vorig seizoen nog Hans, Martin en Rene de Gier in het eerste team zaten hebben zij plaats gemaakt voor een jonger team welke de ambitie heeft om langzaam een gooi te doen naar het landelijke niveau. Ook Henri heeft zich weer bij SHOT gevoegd na een uitstapje in de Veluwe.

Ook in het eerste team vinden we spelers die al eerder bij SHOT hebben gespeeld en weer terug zijn gekomen. Dennis South, Michiel van Amersfoort en Roy Kapel hebben allen hun sporen al eerder verdiend bij SHOT en komen hier nu gevolg aan geven. Rene Rietveld is als enige in het eerste team blijven hangen.

Rond negen uur begon de strijd der strijden tussen team “De Toekomst” en team “Over Hun Top Heen Maar Beseffen Het Nog Niet”. Er werd gespeeld volgens de wedstrijdvorm die ook in de bekercompetitie gebruikt wordt, namelijk 4 tegen 4. De dubbels zijn deze keer overgeslagen zodat het tweede team zich puur en alleen kon focussen op de enkelwedstrijden.

SHOT 1 maakte meteen een vliegende start doordat tegen de verwachtingen zowel Michiel als Roy hun eerste wedstrijden pakten. Ook Dennis en Rene R pakten in de daaropvolgende ronde beide partijen. Gedurende de rest van de avond werd deze voorsprong niet meer uit handen gegeven en zelfs nog iets vergroot.

Een aantal mooie feitjes waren toch dat beide nieuw-/terugkomers Michiel en Roy knap twee wedstrijden wisten te winnen. Dennis pakte drie wedstrijden en moest door een knappe overwinning van Henri éénmaal zijn tegenstander feliciteren. Rene R bleef deze avond ongeslagen en zorgde voor 4 punten.Hans pakte, duidelijk op ervaring en praatjes maken, twee punten. Zoals al gemeld zorgde Henri voor een punt door Dennis met gebogen hoofd weer terug naar de bank te verwijzen. Ook Martin en René dG pakten één punt door respectievelijk te winnen van Roy en Michiel. Uiteindelijk resulteerde deze oefenwedstrijd in een 11-5 uitslag in het voordeel van SHOT 1.

Traditioneel werd de derde helft ingeluid aan de bar met de nodige Koninckjes en Cola lights en werd er nog even gezellig nagepraat over de aankomende competitiewedstrijden, die vrijdag weer beginnen.