Kop is eraf in de competitie

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on whatsapp
Share on email

De najaarscompetitie is weer begonnen. Alle 11 teams kwamen in actie; de uitslagen gingen alle kanten op. De Hoofdklasseteams kwamen uitstekend uit de startblokken, in de 3e klas paste bescheidenheid. Het dubbelspel lijkt nog steeds geen Shot-kwaliteit te zijn; er werden 3 dubbels gewonnen!.

Alle uitslagen van de SHOT teams op een rijtje:

 

Hoofdklasse

SHOT 1 Elan 1 6-4 De jonkies troffen het altijd lastige Elan. René was even ondergedoken in de Ardennen. Dennis wist 3 keer te zegevieren, al ging dat niet altijd gemakkelijk. Roy verraste vriend en vijand door zeer gedecideerd 2 potten binnen te halen. Michiel had een zware avond tegen zijn oude clubgenoten en bleef op één winstpartij steken.
Hoofdklasse

SHOT 2 Over ’t Net 1 8-2 Een bekende tegenstander die ondanks stevige tegenstand met mooie wedstrijden toch duidelijk dik verslagen werd. Man of the match was dit keer René; hij bleef ongeslagen. Henri en Martin deden met twee zeges ook goed mee.
1e Klasse

UTTC 1 SHOT 3 8-2 Met een invaller (Danny) op pad had het 3e een lastige avond tegen UTTC. Joris en Paul pakten beiden één punt. Danny bleef met lege handen staan. Het werd een dikke nederlaag, maar er had zeker meer in gezeten!
2e Klasse

VTV 6 SHOT 4 4-6 Voordat de slaap uit de ogen gewreven was stond het 4e al met 4-1 achter. In een knappe inhaalrace werd de stand toch nog naar een overwinning omgebogen. Rob en Axel wonnen elk twee keer. Nieuwkomer Oeds won één keer. En gelukkig ook het dubbelspel!
2e Klasse

SHOT 5 Huizen 4 5-5 Onze debutant in de 2e klas heeft tegen een sterk team een knap gelijkspel gescoord. Mark stapte vanuit het vakantievliegtuig direct achter de tafel en tikte knap 2 punten binnen. Michael deed er ook twee punten bij en Maria voegde 1 punt toe.
3e Klasse

Huizen 5 SHOT 6 7-3 Het 6e toog zonder kopman Greg naar Huizen en dat werd gevoeld! Martijn ondervond het gebrek aan training aan den lijve en bleef zonder winst. Gerrit (1x) en Wieb (2x) haalden de punten binnen.
3e Klasse

SHOT 7 Hilversum 18 4-6 Het debuut van het 7e in de 3e klas was nog niet erg succesvol. Er werden 4 punten gescoord, maar het gevoel was dat het er meer hadden kunnen zijn. Sascha bleek de kopman met 2 keer winst. Pim en Joop volgden beiden met 1 overwinning.
4e Klasse

UTTC 9 SHOT 8 4-6 Een nipte maar nuttige zege in Utrecht. Barend scoorde de bekende hattrick, maar ook George lijkt met twee zeges de weer de juiste vorm te pakken te hebben. Fred voegde het laatste puntje toe.
4e Klasse

De Schans 4 SHOT 9 5-5 Na een 3-1 achterstand werd toch een mooi gelijkspel binnengehaald. Sebastiaan en Martin scoorden beiden 2 keer. Koos voegde netjes een punt toe.
5e Klasse

Overhees 2 SHOT 10 2-8 De uitwedstrijd bij het verre Overhees werd met overtuiging gewonnen. Jan liet een steekje vallen en het dubbel werd vakkundig verprutst. Verder ging het van een leien dakje. Anton en Hans haalden de volle buit binnen.
5e Klasse

VTV 13 SHOT 11 5-5 Het debuterende 11e haalde een net gelijkspel binnen. Zoals verwacht bleek Angelique de kopvrouw met 2 winstpartijen. Carella en Herman sierden hun competitiedebuut op met één winstpartij.